Máris megvan Wenger utódja az Arsenalnál?

Luis Enrique, Barcelona, foci
Barcelona's coach Luis Enrique listens to a journalist's question during a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, near Barcelona on December 5, 2016, on the eve of the UEFA Champions League football match FC vs Borussia Moenchengladbach. / AFP PHOTO / LLUIS GENE
Vágólapra másolva!
Az angol Premier League-ben szereplő Arsenal pénteken hivatalos közleményben tudatta, szezon végén távozik a londoni alakulat kispadjáról Arséne Wenger. Már megindultak a találgatások, hogy ki válthatja az együttest 22 évig irányító szakembert, az egyik nagy esélyes a korábbi Barca-edző, Luis Enrique.

Habár a rengeteg név merült fel azzal kapcsolatban, ki lehet az Arsenal következő edzője - Tuchel, Rodgers, Allegri, Ancelotti, Löw, Viera és a lista egyre csak bővülként, a brit Sun arról ír, az AS Romát, a Celta Vigót és a Barcelonát irányító Luis Enrique a legesélyesebb az Ágyúsok kispadjára.

A 47 éves szakambernek azóta nincs csapata, amióta eljött a katalánoktól 2017-ben, nyártól azonban újra munkába állhat.

Luis Enrique az egyik legesélyesebb az Arsenal nyáron megüresedő kispadjára Forrás: AFP/Lluis Gene

Enrique stílusa feküdhet az Arsenalnak, aki első évében rögtön triplázott a Barcával - bajnokságot, kupát és BL-t nyert.

A lonodniak vezetősége ugyanakkor hangsúlyozta, Wengert nem lehet pótolni, így nem utódra, hanem egy új irányra van szükség.

Szavazzon!

Ön szerint ki lenne Arséne Wenger méltó utódja az Arsenal kispadján?

Mindent egy helyen az Eb-ről