Élő:
Vágólapra másolva!
Az elmúlt öt hónapban bemutattunk tíz sportolót, akik nem csak csinosak, de sportáguk legeredményesebbjei között vannak. Szerdán szavazásra invitáltuk az Origo Sport olvasóit, hogy kiderüljön, közülük ki a legszimpatikusabb. A győztes egyhangú döntéssel az oroszok úszónője, Yuliya Efimova lett.

A 28 éves sportolónő az öt nap alatt beérkezett több mint 7500 szavazat 37 %-át, azaz bő egyharmadát gyűjtötte be, ezzel toronymagasan az olvasók kedvencének bizonyult.

Az Origo Sport olvasóinál nem volt kérdés, ki a legszexibb sportolónő Forrás: -

Mögötte óriási csata volt a második-harmadik helyekért. Az ezüstérmes az igéző tekintetű magasugró, Yuliya Levchenko lett, a virtuális bronzérmet pedig a karantént párjával végigmeztelenkedő ketrecharcos, Paige VanZant vihette haza. A többiek egyaránt 3-7 %-át tudták begyűjteni a szavazatoknak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Who can guess what beach is it?

Yuliya Efimova (@pryanya93) által megosztott bejegyzés,

Efimova a valaha volt egyik legjobb mellúszó, akinek már csak az olimpiai aranyérem hiányzik fantasztikus eredménylistájáról. A 2012-es olimpián egy bronzérem, 2016-ban Rióban pedig két második hely jött neki össze.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Всем нежности

Yuliya Efimova (@pryanya93) által megosztott bejegyzés,

Az orosz szépség már 2009-ben, 17 éves korában világbajnok tudott lenni. Pontosan annyi idősen, ahány érme van nagy medencés világbajnokságokról (6 arany, 7 ezüst, 4 bronz). Az Európa-bajnokságokon nem minden alkalommal állt rajthoz, de 7 aranyérme mellett 3 ezüstérmével sincs szégyenkezni valója.

A győztes legjobb Instagram-fotóiból készült galériánk ide kattintva érhető el!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!