A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kerekesszékben és oxigénmaszkban vitték el a bringást a horrorbukás után - videó

Around The Games - Commonwealth Games: Day 2 Around The Games NurPhoto GBR Commonwealth Games: Day 2 Lee Valley Velodrome Saturday 30th July Matthew Glaetzer Joe Truman Track Cycling Pat Scaasi England Horizontal SPORT CYCLING COMMONWEALTH GAMES AUSTRALIA
Matthew Glaetzer of Australia collides with Joe Truman of England during the Track Cycling at the Commonwealth Games at Lee Valley Velodrome on Saturday 30th July 2022.(Photo by Pat Scaasi /MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Félelmetesen nagyot bukott az angol Joe Truman a birminghami Brit Nemzetközösségi Játékok egyik pályakerékpáros számában.

A 25 éves angol bringás a Keirin egyik elődöntőjében ütközött össze az ausztrál Matthew Glaetzerrel, aki annyira össze tudta magát húzni a földetérés után, hogy nem tette benne kárt, ahogy Truman több mint 70 km/h-s sebességgel nekiment.

Az angol azonban nem úszta meg ilyen könnyen: a becsapódás után elvesztette az eszméletét, majd kiderült, hogy eltört azt egyik kulcscsontja is. A felvételen látható, hogy kerekesszékben és oxigénmaszkkal az arcán vitték ki a pályáról, ahonnan azonnal kórházba szállították.

A britek hatszoros olimpiai és 11-szeres világbajnok kerékpáros legendája, Sir Chris Hoy úgy írta le az esetet, hogy "ennél nagyobbat nem lehet esni ebben a sportágban".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!