Vágólapra másolva!
Az előző szezon Bajnokok Ligája-gólkirálynője, Jovanka Radicevic és további három montenegrói kézilabdázó átigazolását jelentette be a Kastamonu Belediyesi csapata.

A 34 éves jobbszélső mellett a török együttes szerződtette a Buducnost Podgorica másik három játékosát, Majda Mehmedovicot, Milena Raicevicet és Marina Rajcicot is.

A Győri Audi ETO-nál 2011 és 2013 között megforduló Radicevic 892 góljával a Bajnokok Ligája történetének egyik legeredményesebb kézilabdázója, és tekintve, hogy milyen csapatot választott pályafutása utolsó szakaszára, lehet ez a szám marad a neve mellett.

A Buducnostot a Kastamonu mellett a Krim Ljubljana is "lerabolta", a szlovének Andrea Lekicet, Barbara Arenhartot és Alisson Pineau-t igazolták le a kétszeres BL-győztes csapattól.

Nem lesz könnyű dolga Bojana Popovicnak, amennyiben a montenegróiak elindulhatnak a következő szezonban is a BL-ben. A korábbi legendás játékos ebben az idényben vált vezetőedzővé, és a Buducnostnak egy nehezebb anyagi helyzet miatt ismét a fiatal, saját nevelésű tehetségekre kell majd támaszkodnia.