Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

Szabyest
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárját még Cipruson verték meg brutálisan, valamint az elkövetők ki is rabolták őt barátaival együtt.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban az Origo beszámolt, Szabó Szabolcs Achillest, azaz Szabyestet brutálisan megverték Cipruson. Az eset óta a közösségi oldalon rengetegen üzentek a sztárnak, azonban akadtak olyanok is, akik a történtek ellenére jól kiosztották őt.

"Bárki tette, a vendégem bármire!" – írta egy kommentelő.

"Én is adtam volna neki" - jegyezte meg egy másik.

"Van hálát adó emoji?" - olvasható a rosszindulatú hozzászólás.

"Előre számítottam arra, hogy az emberek ilyen reakciókat fognak adni, hiszen az arcukat elrejtve gyakran merész dolgokat írnak. Ez sajnos általános jelenség, a magyar közösségi oldalak kommentelőire jellemző. Tudom, hogy nézeteket osztok meg, és ezért nem is nagyon vártam más kívánságokat. 

Már tizenegy éve jelen vagyok a közösségi médiában, és ezalatt az idő alatt sok mindent láttam és tapasztaltam. Ezért sem volt meglepő 

- kezdte a Farm VIP sztárja.

Úgy érzi, hogy a történtekkel hiába akarta bátorítani az embereket, hogy álljanak ki magukért, néhány embert miatt pont ennek az ellenkezője valósult meg.

De ami igazán zavar, az az, hogy ezzel a viselkedéssel azt érik el a kommentelők, hogy más áldozatok még ennyire se mernek beszámolni az őket ért támadásokról, mint ahogy mondjuk én tettem.

Szerintem ez nagyon káros hozzáállás, épp az ellenkezőjét akartam elérni. Bátorítani azokat, akiket igazságtalanság ért, megmutatni, hogy ez nem az ő szégyenük, és igenis szabad segítséget kérni" - nyilatkozta az énekes a Borsnak. 

Mi történt pontosan Cipruson?

"Úgy döntöttem, elmesélem a történetemet, ugyanis életem egyik legnagyobb csalódása volt ez az eset. Soha előtte és utána nem történt ilyen velem, hiszen lehetőséget sem hagyok ilyesmire. Bárhol megtámadhatnak, viszont a segítségnyújtás megtagadása és a bűnpártolás a rendőrség részéről kifejezetten meglepett... " - írta a ciprusi esetről még korábban.

Korábban a sztár egy évet élt Cipruson, ahol korábban semmi kellemetlen élménye nem volt, azonban most nem csak megverték, de ki is rabolták, véresen feküdt a földön.