A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!

Újult erővel támad a Renault

Mechanikai és aerodinamikai újításokkal készül a Renault feledtetni a rosszul sikerült idénynyitót a Forma-1-es vb második futamán.

"Ezen a versenyen új alkatrészeket használunk, amelyek előrelépést jelentenek. Új hátsó szárnyat és új elemekből álló hátsó felfüggesztést készítettünk" - mondta Mike Gascoyne technikai igazgató.

"Összességében nagyon magabiztosak vagyunk. Össze tudjuk hasonlítani a mostani helyzetet a tavalyival, ráadásul nekünk a sepang-i futam könnyebb, mint a melbourne-i, ezért is bizakodunk az erős szereplésben" - folytatta Gascoyne.

Melbourne-ben jól szerepeltek az időmérő edzésen a Renault-k, de egyik autó sem ért célba. Jenson Button elakadt a rajt utáni balesetben, Jarno Trulli a második helyen autózva, Michael Schumacher elől menekülve kicsúszott egy olajfolton.

Button úgy érzi, a Renault most képes lesz a pontszerzésre: "A tesztelésről tudjuk, hogy a kocsi megbízható, mégha nem is tett meg teljes versenytávot Melbourne-ben. Remélem nem lesz gond az időmérőn és jó versenyünk lesz."

Ujlaky István

Ajánlat:

A Michelin új gumikat visz Malajziába

Korábban:

Javított Alonso - a Renault silverstone-i tesztje

Fórum:

RenaultF1

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!