Szívszorító: ebben reménykedik Michael Schumacher olasz "édesanyja"

Forma-1, Belga Nagydíj, 2002, Michael Schumacher
German Ferrari driver Michael Schumacher jubilates on the podium of the Spa-Francorchamps racetrack, 01 September 2002, after winning the Belgian Formula One Grand Prix. Schumacher won the race ahead of Brazilian Ferrari driver Rubens Barrichello, and Colombian BMW-Williams driver Juan Pablo Montoya. AFP PHOTO PATRICK HERTZOG (Photo by AFP)
Vágólapra másolva!
A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher "olasz édesanyja", Rossella Giannini elmondta, az F1-es legenda tragikus síbalesete után összeomlott számára a világ, de reméli, újra találkozhat majd vele.

Rossella Giannini, Michael Schumacher olasz "édesanyja"

Rossella Giannini tulajdonosa és vezetője a Montana étteremnek Fiorano Modensében, ahol Michael Schumacher hosszú éveken át rendszeresen ebédelt. A séf a német autóversenyzőhöz fűződő különleges kapcsolatáról is beszélt, de azt is elárulta, mi volt Schumi kedvenc étele - vette észre a Ripost.

Rossella Giannini még bízik abban, hogy találkozik Schumacherrel Forrás: Alessandro Albert

Az F1-es legenda ideje nagy részét a fioranói versenypályán töltötte, majd szinte minden nap ellátogatott Rossella éttermébe, így nagyon jó kapcsolatot ápoltak egymással.

- mesélte a séf a The Sunnak.

Miután Rosella meghallotta a Schumacher síbalesetéről szóló szörnyű hírt, összeomlott a világa.

Még mindig reménykedik Rossella Giannini

"A baleset idején éppen nyaraltam, a hírekből tudtam meg, mit történt. Amikor világossá vált, milyen súlyos a helyzet, a világom összeomlott. Hihetetlen, hogy már tíz év eltelt a baleset óta, azóta sikerült megbékélnem a helyzettel. Már nem szenvedek, hanem a szép pillanatokra emlékszem."

Rossella elmondta, hogy nem zavarná az F1-es versenyzőt, de reméli, Michael egy nap újra besétál majd a vendéglője ajtaján.

Michael Schumacher tragikus síbalesete megrengette a világot Forrás: AFP/-

"Nem akarok zavarni, elég nehéz lehet ez a helyzet a családja számára. Néha-néha beszélek a Ferrari embereivel, kérdezősködöm, de nem akarok túlzásba esni, ráerőltetni magam.

Tíz éve minden nap az ajtót nézem, és remélem, egyszer újra besétál rajta Michael, és rendel egy tagliatelle al ragut..."

Mindent egy helyen az Eb-ről