Vágólapra másolva!
Kedden este egy nagyobb hangvételű közleményt tett közzé a közösségi oldalán Kelly Piquet, Max Verstappen barátnője, amire később a holland pilóta is reagált.

A Red Bull csapatával háromszoros Forma-1-es világbajnok Max Verstappen a barátnőjével, Kelly Piquet-vel már három éve él együtt, ez idő alatt pedig rengeteg negatív megjegyzés érte a páros kapcsolatát. A szintén háromszoros világbajnok Nelson Piquet modell lánya kedden este megelégelte ezeket a kritikákat, amelyek közül néhány arról szólt, hogy ő megcsalja a partnerét.

Max Verstappen, Kelly Piquet
Max Verstappen és Kelly Piquet is reagált a megcsalásról szóló kritikákra
Fotó: Jim WATSON / AFP

„Három éve próbálom hárítani a nagyon különös és elszomorító vádakat, híreszteléseket, kitalált eseményeket, hamisságokat, szerkesztett fényképeket…nevezzük őket akárhogy. Ezalatt csöndben maradtam és nem vettem fel a kesztyűt a nevetséges állítások ellen. 

Az utóbbi hónapokban újabb szintre lépett a lejáratás, és akik ismernek engem, tudják, sosem cselekedtem volna úgy, ahogy a bennük megfogalmazott szituációkban történt. 

Nem vagyok tökéletes, de büszke vagyok az értékrendemre, a morálomra, a cselekedeteimre – idézte a Racingline Kelly Piquet Instagram-bejegyzését. – Ezek a megjegyzések és a gyűlölet megrendít engem és a körülöttem lévőket. Remélem, ez mindenkit emlékeztet rá, hogy ellenőrizzék az interneten megjelent tartalmak hitelességét, mielőtt fenyegetőzni kezdenek. Remélem, akik ezt okozták, elgondolkodnak rajta, milyen hatásai lehetnek a hazugságok és a gyűlölet terjesztésének.”

Kelly Piquet bejegyzésére Max Verstappen is reagált

A barátnője bejegyzésére Max Verstappen is a párját a támogatásáról biztosító bejegyzéssel reagált.
„Ennek véget kell vetni. Az Instagramon és a TikTokon bizonyos személyek hamis vádakat fogalmaznak meg, ami egyszerre őrjítő és nevetséges. A gyűlöletnek nincs helye a világunkban. A családban tudjuk, mi az igazság, és nagyon boldogok vagyunk együtt. Szeretlek” – írta Verstappen.

A 2024-es Forma-1-es szezon jövő hét végén, június 21. és 23. között a Spanyol Nagydíjjal, az idény tizedik versenyhétvégéjével folytatódik, az egyéni pontversenyt a címvédő Max Verstappen 56 pontos előnnyel vezeti.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről