Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
A Forma-1-es világbajnoki idény a hétvégén a Brit Nagydíjjal Silverstone-ban folytatódik. A Mercedes hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton úgy érzi, már készen áll a futamra, így a pénteki szabadedzés előtt egy kis kikapcsolódásra használta fel az időt, a brit versenyző a Temzén hajókázott egy kicsit.

Július 5. és 7. között jön a 2024-es szezon 12. futama, a Brit Nagydíj. Lewis Hamilton a hazai versenyére nem akárhogy készült, a hétszeres világbajnok pilóta a Temzén hajókázott, ezeket a pillanatokat pedig a követőivel is megosztotta.

Forma-1, F1, Osztrák Nagydíj, 2024, Lewis Hamilton
Lewis Hamilton kikapcsolódott a Brit Nagydíj előtt
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Andrea Diodato/NurPhoto

Lewis Hamilton a Temzén hajókázott

"Behajóztam - küldj érzéseket a hétvégére" - írta a fotók mellé a Mercedes pilótája.

Hamiltonnak  - aki jövőre már a Ferrari színeiben fog versenyezni - s

züksége is van a pozitív kommentekre, ugyanis jelenleg csak a nyolcadik helyen áll a vb-pontversenyben, mindössze Spanyolországban tudott dobogóra állni.

Hamilton 2008-ban szerezte meg a pályafutása első világbajnoki címét, majd 2014-ben, 2015-ben, 2017-ben, 2018-ban, 2019-ben és 2020-ban is világbajnok tudott lenni. Ő tartja a legtöbb pole-pozíció rekordját, és a futamgyőzelmek tekintetében is a legeredményesebb a Formula-1-ben. A 2020-as Török Nagydíjon megszerezte 7. világbajnoki címét, és ezzel beérte Michael Schumacher rekordját. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Mindent egy helyen az Eb-ről