Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Különleges festéssel készül a Forma-1-es Brit Nagydíjra a hazai pályán szereplő Williams istálló.

A Williams bemutatta a különleges festését, amellyel a hétvégi, Forma-1-es Brit Nagydíjra készül. Az istállónak ez a hazai futama, ezért úgy döntöttek, hogy a brit zászló kerül majd az autóra, mégpedig olyan különleges technikával, hogy a zászló mintáját majd a csapat 1 005 alkalmazottjának neve adja ki.

20240629 F1 Grand Prix of Austria - Sprint a Qualifying
Emlékezetessé akarja tenni hazai versenyét a Williams Forma-1-es csapata
Fotó: APA-PictureDesk via AFP / APA-PictureDesk via AFP/Guenther Iby / SEPA.Media / picturedesk.com

A különleges minta Alex Albon és Logan Sargeant autójának hátsó részét díszíti majd, miközben az első szabadedzésen Franco Colapinto veszi majd át Sargeant helyén. A brit csapat ezzel a lépéssel akarja kifejezni háláját azoknak, akik egész évben a versenyzők sikeréért dolgoznak.

 

Különleges festéssel készül a Williams:

Ott lesz a futamon a 2009-ben világbajnoki címet szerzett Jenson Button is, aki egy 2000-es autót fog vezetni, amivel a sorozatban debütált 24 évvel ezelőtt.

 

A 2024-es Forma-1-es szezon jövő héten, július 5. és 7. között a Brit Nagydíjjal folytatódik. Tizenegy versenyhétvége után a 237 pontos Max Verstappen vezeti az összetettet a 156 pontos Lando Norris és a 150 ponttal rendelkező Charles Leclerc előtt. A konstruktőrök között a Red Bullnak 355 pontja van, 64 ponttal megelőzve a második Ferrarit.

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Mindent egy helyen az Eb-ről