A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az Alpine Forma-1-es pilótája, Pierre Gasly nagyon szerencsés, mert csapata nemrég hosszú távú szerződést kötött vele, valamint már közel két éve él boldog párkapcsolatban a gyönyörű portugál modellel, a 21 éves Kika Cerqueria Gomesszel.

A portugál szupermodell, Kika Cerqueria Gomes a 2022-es F1-es szezon végén csavarta el a francia pilóta fejét, azóta egy párt alkotnak. A 21 éves szépség hamar a fotósok kedvenc alanya lett és modell létére szeret is a kamera előtt pózolni, ráadásul több portugál tévéműsorban is szerepelt már, csodás alakját pedig a közösségi médiában is szívesen mutogatja a rajongóknak.

Pierre Gasly jelenleg az Alpine pilótája, ám a 2024-es szezonban a francia csapat 14 futam után csak a 8. helyen áll a konstruktőrök között. 

A 28 éves versenyző az egyéni pontversenyben a 15. pozíciót foglalja el, az idény során eddig 6 pontot gyűjtött. 

F1 Belgian Grand Prix 2024 Practice 3
Az Alpine pilótája, Pierre Gasly
Fotó: NurPhoto via AFP

Az Alpine-nál egyébként nagy átalakulás van folyamatban, Flavio Briatore érkezése után nem sokkal később Bruno Famin csapatfőnököt kirúgták, és Esteban Ocon sem lesz már jövőre a francia istálló pilótája. Ami Gasly-t illeti - aki korábban Max Verstappen csapattársa is volt a Red Bullnál - a barátnőjével együtt nagyon boldog lehet, mert az Alpine nemrég hosszú távú szerződést kötött vele.

A Forma-1 2024-es idénye a Holland Nagydíjjal folytatódik, amelyre augusztus 23. és 25. között kerül sor Zandvoortban. Az egyéni pontversenyben a címvédő Max Verstappen vezet, és egyelőre a konstruktőrök között is a Red Bull áll az élen.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!