A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A háromszoros világbajnok Max Verstappen az F1-es futamok közben a csapatrádión keresztül gyakran vitatkozik, őrjöng és káromkodva beszél a Red Bull munkatársaival. A Magyar Nagydíjon különösen ideges volt a holland, akinek a dühkitöréseiről a címvédő istálló főmérnöke, Paul Monaghan mondta el a véleményét.

Max Verstappen borzasztóan ideges volt a Forma-1-es Magyar Nagydíj idején, a Hungaroringen rendezett futam végén még Lewis Hamiltonnal is összeütközött. A holland sztár idegesen vitatkozott a csapatával és gyakorlatilag mindenkinek nekiment, a taktikát, a versenybírókat és az ellenfeleit is élesen bírálta.

Azok, akik nem szereti, ahogy beszélek, ne figyeljenek, vagy halkítsák le a tévét. Mindent megteszek a sikerért, ezt már bizonyítottam. 

Lehet azon vitatkozni, hogy miket mondok futam közben, de ez mindenkinek a magánvéleménye" - mondta saját megnyilvánulásairól a Magyar Nagydíj után a holland, akin idén nagyobb a nyomás, mert a McLaren és a Mercedes alaposan megszorongatta és le is győzte az utóbbi időben.

Max Verstappen
Max Verstappen nem szokta visszafogni magát a csapatrádióban
Fotó: AFP (Photo by SIMON WOHLFAHRT / AFP)

A Red Bull főmérnöke, Paul Monaghan megszólalt Verstappen dühkitöréseiről, melyeknek nem tulajdonít nagy jelentőséget, őt nem bántja a durva hangnem.

"Talán, úgy érzem, Max elég magasra teszi a mércét magának és nekünk is. Tavaly és néhány idei versenyen is olyan szinten volt, amit a többiek eddig nem tudtak hozni és emiatt, ha úgy érzi, nem tudjuk ugyanezt hozni, ilyen megszólalásokra számíthatunk" - írta meg a motorsport.com, mit mondott Verstappen dühös reakcióiról Monaghan.

Engem nem nagyon érdekel, hogy hogy beszél velünk, hogy kedves-e vagy nem. Úgy tekintek rá, hogy úgy látja, a csapat nem hozza ki magából a legtöbbet. 

Ha nem mondana semmit, akkor keményebben dolgoznánk? Talán, talán nem. De ezeket a megszólalásokat inkább talán konstruktív kritikának vesszük, mint kifakadásnak, vagy ilyesmi" - tette hozzá az 56 éves szakember, aki elárulta, hogy ennél durvábbat is tapasztalt már, mert a múltban egy bizonyos spanyol pilóta még egy széket is hozzá akart vágni.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!