A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Valtteri Bottas, a Stake F1 Team Kick Sauber istálló Forma-1-es pilótája beszédes képeket osztott meg a közösségi oldalán, melyekről arra lehet következtetni, hogy eldőlt a jövője.

A Sauber Forma-1-es csapatánál eddig csupán egy pilóta helye biztos a következő évekre, miután a Haas pilótája, Nico Hülkenberg több évre szóló szerződést kötött a svájci székhelyű istállóval, amely 2026-tól az Audi gyári csapataként szerepel majd a világbajnoki sorozatban. Korábban felmerült, hogy a másik kiadó helyre a Ferraritól a szezon végén távozó Carlos Sainznak van a legnagyobb esélye, de a spanyol végül a Williamshez igazolt. 

Valtteri Bottas burkoltan elárulta, hol folytatja pályafutását?
Fotó: AFP/Benjamin Cremel

A minap arról is beszámoltunk, hogy az is benne van a pakliban, hogy az Audi kockázatot vállalva "külsős" megoldást talál a pilótakérdésre és a kétszeres IndyCar-bajnok Alex Palou lehet Hülkenberg csapattársa.  

A történetbe azonban újabb csavar jött, ugyanis Valtteri Bottas, a Sauber finn pilótája beszédes képeket osztott meg a közösségi oldalán. A finn pilóta ugyanis egy Audi A8-sal pózol, ráadásul a gyönyörű autóra ráfestették a 77-es rajtszámát és partnerének, a Hylandnak a logóját is. 

Bottas a posztjában azt írta, hogy titkos küldetésen van, de hamarosan több is kiderül majd, ebből sokan arra következtetnek, hogy eldőlt a jövője, és Hülkenberg mellett ő lesz a csapat másik pilótája. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!