Vágólapra másolva!
Az RB ausztrál Forma-1-es pilótája évek óta Heidi Bergerrel alkot egy párt, a színésznő miatt pedig meg is változott a versenyző szexuális szokása. Ezzel párhuzamosan azonban vissza is estek Daniel Ricciardo eredményei.

Daniel Ricciardo Gerhard Berger volt F1-es versenyző lányával, Heidi Bergerrel alkot egy párt már évek óta, a színésznő 8 évvel fiatalabb a pilótánál. Az RB ausztrálja korábban elárulta, a barátnője miatt megszegte saját szexuális szabályait, mert korábban a versenyhétvégék előtt tartózkodott a szextől, az elmúlt időszakban viszont már nem így tett. Ricciardo ezt a szokását fenntartotta, mert először így még jobb eredményt is ért el, mint abban az esetben, ha nem bújt össze a párjával.
„Könnyű a felelősségtudattól megszabadulni, ha az ember egy babonára hagyatkozik. Ez egyfajta kifogás arra, ha valami rosszul sül el. Ezzel [a babonákkal] csak elhessegetem a valóságot, hogy azért volt rossz versenyem, mert nem jól húztam fel a zoknimat” – mondta évekkel ezelőtt egy podcastben.

Daniel Ricciardo, F1
Daniel Ricciardo Szingapúrban teljesíthette utolsó F1-es futamát
Fotó: Lillian SUWANRUMPHA / AFP

Daniel Ricciardo gyengébben teljesít, mióta megváltoztak a szexuális szokásai

A Dailystar arról írt, hogy Ricciardo talán mégis jobban tette volna, ha megmarad a babonánál, és nem bújik össze Heidi Bergerrel, az elmúlt években ugyanis nagyon visszaesett az ausztrál pilóta teljesítménye. 

Az elmúlt 52 versenyéből Ricciardo mindössze 12 alkalommal szerzett pontot, és a legjobb eredménye egy ötödik hely volt. 

A korábbi nyolcszoros Forma-1-es futamgyőztes Daniel Ricciardo vasárnap a 18. helyen zárta az F1-es Szingapúri Nagydíj vasárnapi futamát, de az utolsó percekben elvette a leggyorsabb kört Lando Norristól, és A nap versenyzője címet is elnyerte.

Ennek ellenére minden bizonnyal ez volt Ricciardo utolsó versenye, hiszen a következő versenyhétvégén egybehangzó sajtóhírek szerint Liam Lawson veszi át a helyét. A szingapúri futam után pedig az ausztrál versenyző lényegében el is búcsúzott a Forma-1-től.

A 2024-es F1-szezon október 18. és október 20. között az Amerikai Nagydíjjal folytatódik – minden valószínűség szerint az RB-nél Cunoda Juki mellett Liam Lawsonnal.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!