Vágólapra másolva!
Ralf Schumacher korábbi felesége, Cora Schumacher rendkívüli módon feldühítette Keszthelyi Vivient, ugyanis a német celeb és pornómodellnek köszönhetően már mindenki tudja, hogy lakik a magyar szépség és a párja, a 22 éves David Schumacher.

Új szintre lépett a viszály Ralf Schumacher volt felesége, Cora és a Schumacher-család között. A lassan tíz évvel a botrányos válás után is a hajdani Forma-1-es pilóta vezetéknevét viselő német celeb és pornómodell régóta nehezményezi, hogy 22 éves fiuk, David Schumacher szóba sem áll vele. 

David Schumacher autóversenyzőként apja nyomdokaiba lépett, a barátnője pedig az a Keszthelyi Vivien, aki jelenleg a német túraautó-bajnokságban (DTM) száguldozik. 

A Metropol szúrta ki, hogy a magyar szépség kifakadt az Instagramon pilóta szerelme édesanyja miatt.

„Mióta ismerem Davidot és Ralfot (lassan 7 éve), még sohasem éreztem magam annyira veszélyben otthon Daviddal, mint most. 

Köszönhetően Corának, aki az egész világ számára közzétette, hol élünk, és pontosan hogy néz ki a házunk, így a magánéletünk és a biztonságunk is nulla. Késő éjjel becsöngetnek, jönnek a fotósok, stb. Eddig a boldog, meghitt otthonunkba jöhettünk haza, de ennek vége. Ez több mint tiszteletlenség Daviddal és Ralffal szemben. Ha érdekli David, akkor miért csinálja ezt a cirkuszt? Pontosan tudja, hol vagyunk”

 – írta a közösségi oldalára Keszthelyi Vivien, aki 2018 óta alkot egy párt David Schumacherrel. 

Keszthelyi Vivien és David  Schumacher mindketten az autosprt szerelmesei
Fotó: vivien_keszthelyi@instagram

A történet onnan indult, hogy Cora Schumacher a napokban azon kesergett, hogy Ralfék eladják a hajdani közös otthonukat, vele pedig olyan kegyetlenek, hogy fogalma sincs, hol lakik a fia. Tette mindezt úgy, hogy közzétett egy fotót a házról. 

Cora és Ralf Schumacher között már a házasságuk utolsó éveiben is nagyon feszült, botrányoktól hangos volt a viszony, a 2015-ös válásuk előtt már hat évig külön éltek. Mióta az egykori Forma-1-es-pilóta bejelentette, hogy meleg, óriási sárdobálás indult közöttük a sajtóban. Cora Schumacher ugyanakkor már hónapokkal ezelőtt is elpanaszolta a nyilvánosság előtt, hogy a fiuk már évek óta szóba sem áll vele.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!