Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
A Red Bull világmárka terjeszkedése tovább tart, ezúttal nem a Forma-1-ben, hanem a labdarúgásban terjeszkedik a világ egyik legnagyobb cége, amely a Championshipben, az angol másodosztályban szereplő Leeds United mezszponzora lett és egyben a klub kisebbségi tulajdonosa is.

A Red Bull F1-es csapatánál rögtön viccesen kijelentették, hogy Max Verstappen ennek ellenére nem vált sportágat és csapatot, ugyanis marad a Forma-1-es csapatnál a háromszoros világbajnok pilóta.

A csütörtöki bejelentés nem meglepetés, hiszen a Red Bull már így is több focicsapat társtulajdonosa világszerte, és rengeteg egyéb sportágban is vannak érdekeltségei a cégnek.

A Red Bull rögtön megragadta az alkalmat és kitett egy képet a focizó Max Verstappenről, aki a szokásos monacói meccsen lépett pályára a hétvégi futam előtt és közölték, hogy a holland a megállapodás ellenére marad a helyén.

Az európai klubfutball lassan pihenőre tér, már csak a Bajnokok Ligája döntője van hátra, ezzel kapcsolatban Verstappen elmondta, mivel a kedvenc csapatai, a Barcelona és a PSV Eindhoven nem érdekelt, így nem különösebben érdekli, ki nyeri majd a londoni finálét.

„Szeretem nézni, nézni is fogom, de nem drukkolok senkinek, remélem, jó meccs lesz. Lesz pár játékos, akinek ez lesz az utolsó meccse, így biztosan nagyon érzelmes lesz, két focistának biztosan” – mondta Verstappen, aki címvédőként ezúttal is vezeti a világbajnoki pontversenyt.

A 2024-es Forma-1-es szezon két hét múlva, június 7. és 9. között a Kanadai Nagydíjjal folytatódik. Nyolc versenyhétvége után a 169 pontos Max Verstappen vezeti az összetettet a 138 pontos Charles Leclerc előtt. Az egyéni pontverseny harmadik helyén a 113 pontos Lando Norris áll, mögötte Carlos Sainz 108, Sergio Pérez pedig 107 ponttal rendelkezik.

 

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről