A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1

Botrányba keveredett a híres OnlyFans-modell a legutóbbi videója miatt

Vágólapra másolva!
Rajongói nem rejtették véka alá a véleményüket, mikor egy ausztrál OnlyFans-modell a közösségi oldalán megosztotta legújabb videóját, amiben arról számot be követőinek, hogy kiküldték egy boltból. A modell emiatt dühös lett, és különböző üzleteket látogatott meg, ahol kifigurázta a hozzá hasonló influenszereket.
Vágólapra másolva!

A 28 éves ausztrál Dasha Daley minden videójával százezreket keres. A nő az OnlyFans-oldalára naponta tölt fel tartalmakat. Dasha arról híres, hogy különböző fétisekkel kedveskedik rajongóinak. 

TikTok-oldalán viszont a mindennapi életéről tesz közzé különböző felvételeket. Legyen szó nyaralásról, kirándulásról vagy, ahogy a legutóbbi videójában látható, egy teljesen hétköznapi bevásárlásról az egyik helyi boltban. 

A videón egy eladó oda megy Dashahoz, és felszólítja, hagyja abba a videózást amíg a boltban van. 

Emiatt Dasha így feliratozta a videót: 

Mikor kirúgnak a Bunningsból, mert TikTok videót forgattál"

- majd a képaláírásbán hozzátette, hogy bántó volt az alkalmazottak viselkedése.

modell, filmezés, barkácsáruház, Dasha Daley, DashaDaley
Fotó: TikTok/itsnotdasha

A modell azóta elkezdte azokat az influenszereket kifigurázni, akik különböző üzletekben forgatnak hasonló rövid videókat. 

Miután kirakták az üzletből, Dasha kínos magyarázkodásba kezdett. Azt írta, "másokat, akik szintén forgatnak, nem rúgják ki, kivéve engem".

A nő szerint nevetséges, ahogy az alkalmazottak bántak vele, ezért úgy döntött, soha nem fog visszamenni abba az üzletbe. 

modell, filmezés, barkácsáruház, Dasha Daley, DashaDaley
Fotó: TikTok/itsnotdasha

A rajongókat megosztotta az ott dolgozók döntése, és Dasha reakcióra. A modell egyik követője azt írta: 

Azt mondtam volna, hogy foglalkozzanak a saját dolgukkal"

- írja egy kommentelő, miközben egy másik a bolti dolgozókat védi, miszerint igazuk volt, mivel egyes üzletekben nem megengedett a vásárlóknak, hogy videókat készítsenek - írja a Mirror.

Ahogy arról korábban írtunk, egy OnlyFans-modellt több idősek otthonából is kitiltottak, mert szexelt a lakókkal. A 35 éves Tiff már azzal is sok embert megbotránkoztatott, hogy idősek otthonába járt be pornót forgatni, emiatt három ilyen intézményből is kitiltották. Legutóbbi Instagram-posztja azonban minden eddiginél nagyobb port kavart.

A szőke színésznő ugyanis nyíltan elmondta, hogy mindezt miért csinálja, és mi motiválja abban, hogy ezután is folytassa, amit elkezdett. Tiff a Mirrornak elárulta, hogy bár a személyzet nem nézte jó szemmel, a bent lakók annál jobban szórakoztak egy-egy forgatás alkalmával. Tiff úgy gondolja, ez azért is lehet, mert korábban ő is mellőzve érezte magát, és önbizalomhiánnyal küzdött. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!