Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Nacsa Lőrinc: Manfred Weber egy valódi hungarofób ember - videó

Weber
Manfred Weber
Fotó: PETER KNEFFEL / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Vágólapra másolva!
A mindig Magyarország ellen szavazó és háború-, migráció- és genderpárti Manfred Weberhez csatlakozott most Magyar Péter. Úgy tűnik, hogy a következő Európai Parlamentben az ő személyében lesz utánpótlása Donáth Anna és Cseh Katalin magyar érdekekkel szembemenő tevékenységének - írja közösségi oldalán Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője.
Vágólapra másolva!

– Az Európai Néppártot balra toló Manfred Weber egy háborúpárti politikus, aki folyamatosan még több harci járművet, még több fegyvert, még több lőszert akar Ukrajnába küldeni – mondja közösségi oldalára feltöltött videójában Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője. 

Választások2024, Választások2024eredményváró, önkormányzati választás, európai parlamenti, választás, szavazás, Budapest, 2024.06.09., eredményváró rendezvény, Választások2024eredményváró, Fideszeredményváró2024, Menczer Tamás, Nacsa Lőrinc
 Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője Fotó: Fotó: Csudai Sándor -  Origo

Manfred Weber régóta ellenséges Magyarországgal szemben. A hazai baloldallal együtt megszavazott 21 Magyarországgal szembeni határozatot és már a kezdetektől fogva támogatta a migrációt és a kötelező kvótát. Manfred Weber egy valódi hungarofób ember 

– világított rá a politikus.

Támadja hazánkat, amiért nem engedjük be a genderpropagandát az iskoláinkba, amiért megvédjük a szuverenitásunkat és kimaradunk a háborúból, valamint nemet mondunk a migrációra. Ehhez a háború-, migráció- és genderpárti Manfred Weberhez csatlakozott most Magyar Péter. Úgy tűnik, hogy a következő európai parlamentben az ő személyében lesz utánpótlása Donáth Anna és Cseh Katalin magyar érdekekkel szembemenő tevékenységének.

– vélekedett Nacsa Lőrinc.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről