Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Árpád hídi halálos tömegbaleset: az ámokfutó brutálisan megverte a taxis nőt, mielőtt ellopta az autóját

Vágólapra másolva!
Újabb megrázó információk derültek ki az Árpád hídi balesetről, amelyben hárman haltak meg. Az ámokfutó előbb ellopott egy taxit, azzal okozta a balesetet. A taxis nőt, akitől a kocsit ellopta, brutálisan megverte.
Vágólapra másolva!

Tegnap reggel egy tántorogva, zavartan viselkedő férfihoz hívták a rendőröket. A rendőrök a férfit el is fogták, és bevitték. A férfinél kábítószert találtak, és a teszt kimutatta, hogy be van drogozva. Ezután ő maga vallotta be a kihallgatásán, hogy kábítószerezett. Ezután azonban elengedték a rendőrök. Ő az, aki este tíz után balesetet okozott, amelyben rajta kívül másik két ember halt meg, és négyen súlyosan megsérültek, őket súlyos állapotban vitték a mentősök kórházba.

 

A balesetet egy lopott taxival okozta. A taxit egy nőtől rabolta el, aki az autó mellett állt, pont dohányzott. 

Bár információink szerint a tolvaj hatalmas darab, majdnem két méter magas volt, a nő bátran küzdött és nem hagyta magát: amikor a férfi a kocsiban ülve magára akarta rántani a taxi ajtaján, Györgyi nem hagyta magát, és elszántan küzdött, hogy kirángassa autójából a nagydarab férfit - tudta meg a Bors.

A lap úgy tudja, hogy a férfi meg is ütötte a nőt, és végül így sikerült magára rántania az ajtót, majd kövér gázzal elhúzott a kocsival, maga mögött hagyva az ordító taxist.

A balesetről készült korábbi anyagainkat itt, itt, itt, és itt olvashatja.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről