A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Majka szerint Puzsér Robikának már nagyon kijárt egy lángos

Vágólapra másolva!
Majka közösségi oldalán fejtette ki véleményét Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert verekedése kapcsán. Az esetet sokan elítélték, de Majka védelmébe vette Ábrahám Róbertet.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, Puzsér Róbert b.zizott, cigányozott, ezután Ábrahám Róbert összeverte a humoristát. Másnap Ceglédi Zoltán tette nevetségessé Puzsér Róbertet. Az ügy folytatásaként rabosították a Puzsért megütő újságírót.

Majka, azaz Majoros Péter rapper is megszólalt.

"Az interneten gyakran olvasni, hogy a verbális agresszió több kárt okozhat, mint a fizikai. És valóban! Mégis azt látom, hogy Ábrahám Robit vették őrizetbe és rabosították, mert megütötte Puzsért, aki előtte sokszor verbálisan bántalmazta őt.

Nem csak őt, hanem az egész országot is

– írta bejegyzésében a rapper. „Miért van az, hogy azok, akik a monitor mögé bújva szidalmaznak másokat, mindent megúsznak? Közszereplőként többet kell tűrniük, mint az átlagembernek, ami egy hatalmas hazugság. Az pedig, hogy értelmes ember nem üt vissza, csak egy kibúvó, amit használnak, ha szembesülnek azokkal, akiket bántalmaztak” – folytatta Majka.

Végre kapott egy pofont

„És amikor mégis megkapják a pofont, akkor fel vannak háborodva. Egyikük sincs a barátlistámon, de most Ábrahám oldalán állok.

Puzsér úr megérdemelt már egy pofont... – tette hozzá az ózdi rapper.

„Ő az a fajta iskolai bajkeverő, aki sosem tanul. Mindenkinél okosabbnak hiszi magát, és hiába mondják neki, hogy ne tegye, ő azért is folytatja. Az egész róla szól, és valószínűleg élvezi a figyelmet. Aljasabb és manipulatívabb, mint bárki, akit valaha célba vett” – vélekedett Majoros. „Szóval kedves Robika! Most szembesülsz a szavaid következményeivel - írja a Mandiner.

Ki tudja, hányan állnak még sorba, hogy megvegyék neked a következő pofont? Alig várom, hogy kinyisson a büfé

– zárta gondolatait.

Mindenhonnan az ömlik az internet világában, hogy a verbális agresszió komolyabb károkat tud okozni , mint a fizika. És...

Posted by Majka on Monday, July 22, 2024

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!