Hollandia
ÉLŐ
Törökország

Megszökött egy rab a martonvásári börtönből

Vágólapra másolva!
Megszökött egy rab az egyik magyar börtönből, pedig csak 50 napos börtönbüntetést kellett volna letöltenie. A szökött rabot néhány órán belül elfogták és elszámoltatása folyamatban van.
Vágólapra másolva!

Július 03-án megszökött egy 31 éves rab az egyik magyar börtönből és a rendőrség hajtóvadászatot indított utána. A Közép-dunántúli Országos Bv. Intézet martonvásári börtönéből

engedély nélkül távozó rabot néhány órán belül a büntetés-végrehajtás speciális műveleti egysége elfogta.

A férfit előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, majd a baracskai börtönbe szállították. Elszámoltatása folyamatban van. A férfi kisebb bűncselekmény elkövetése miatt töltötte ott mindössze 50 napos elzárását - írta a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága sajtóközleménye.

Korábbi cikkeink a témában

Ahogy az Origo is megírta, hamarabb engedték ki a börtönből az áramot lopó bűnözőt, Lagzi Lajcsit, elmondjuk miért!

Korábban arról is írtunk, hogy filmbeillő szökés volt Pakisztánban, ahol legkevesebb 18 rab megszökött egy börtönből, miután egy pisztollyal sikerült lefegyverezniük az őröket. Pakisztánban menekülnek az elítéltek a börtönből, mivel több száz elítélten hajtották végre a halálos ítéletet az óta, hogy 2014 végén feloldották az erre vonatkozó moratóriumot. Már az első évbe felakasztottak kilenc fegyencet, köztük négy testvért. Márciusban arról is írtunk, hogy Pakisztánban a bíróság halálra ítélt két diáklányt is, egy társnőjükre pedig életfogytiglani börtönbüntetést szabott ki, amiért két éve megölték egy tanárnőjüket, akit istenkáromlással gyanúsítottak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről