Megszólalt a szolnoki kalandparkban aljas módon felrúgott gyerek édesanyja

Vágólapra másolva!
Egy ország aggódik azért a 8 éves jászberényi fiúért, akit brutálisan felrúgott a Yakuzák SE vezetője a szolnoki kalandparkban. A gyerek el sem merte mondani az édesanyjának, hogy mi történt azon a borzalmas napon. A gyermekbántalmazás mindenkit megdöbbentett.
Vágólapra másolva!

Egy jászberényi ügyekkel foglalkozó nyilvános közösségi média csoportban sokan testi, lelki gyógyulást kívántak a kisfiúnak és együttérzésüket fejezték ki a család felé - írja a SZOLJON.

Ahogyan korábban az Origo is megírta, brutálisan bántalmaztak egy gyermeket a szolnoki kalandparkban. Ezt követően a gyerek édesanyja is megszólalt és rengeteg hozzászólás és jókívánság érkezett azóta.

Az egyik hozzászólásra reagálva a bántalmazott gyerek anyukája kifejtette, hogy a fia nem járt a Yakuzák SE és Agócs Tibor edzéseire, csak a táborba vittel el a nyári szünetben.

Forrás: szoljon.hu 

Mint ahogyan a lap megtudta, a kalandparkban vitába keveredett egy másik gyerekkel. Ekkor a sportvezető brutálisan felrúgta a fiút, aki a fejére esett, a férfi pedig otthagyta a földön mozdulatlanul fekvő gyermeket.

– Miután visszament, leöntötte vízzel és felrángatta, hogy „mi vagy te lány?” – írta az anyuka, aki szerint a fia az életben nem találkozott ilyen fenyítéssel. El sem merte neki mondani, hogy mi történt, mert azt hitte, hogy ő annyira rossz volt, hogy ezt megérdemelte – számolt be a megdöbbentő esetről az édesanya.

A csoportban nagyon sokan kitartást és sok erőt kívántak a fiúnak és az édesanyjának, aki azt is elárulta, hogy a fiú fizikálisan jól van.

kalandpark, gyermekbántalmazás
Forrás: szoljon.hu 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!