Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Több tömegbaleset is történt a reggeli órákban

Vágólapra másolva!
Tömegbaleset történt csütörtökön a reggeli órákban az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Biatorbágy közelében, illetve Izsák közelében, az 52-es főúton is.
Vágólapra másolva!

Összeütközött egy kisteherautó, egy kisbusz és egy személygépkocsi az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Biatorbágy közelében, a 21. kilométernél

 - olvasható a Katasztrófavédelem honlapján. A műszaki mentést végző bicskei önkormányzati tűzoltók áramtalanítják a járműveket, a helyszínen vannak a mentők is.

A 22-es kilométernél csak egy sáv járható

Emiatt itt több mint 10 kilométeres a dugó.

 Mivel sokan próbálják elkerülni a hosszú kocsisort, az 1-es főút forgalma is telítetté vált, így javasolt más útvonalon közlekedni - írja az Útinform.

Izsáknál négy jármű ütközött

Izsák közelében, az 52-es főút 27-es kilométerszelvényénél két kamion és két kocsi karambolozott. Két ember beszorult, őket a kecskeméti és a kiskőrösi hivatásos, valamint a szabadszállási önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítanak ki a járművekből. 

A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja, a helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.

Kecskemét és Fülöpszállás között lezárták az 52-es főutat. A 27-es kilométerénél a forgalmat a rendőrség visszafordítja, így a közlekedők Izsák, illetve Szabadszállás irányába tudnak kerülni. 

Ahogy korábban beszámoltunk róla, halálos baleset történt az éjszaka az Árpád hídon: három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán szerdán késő este, a balesetben hárman meghaltak és többen megsérültek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről