Fiatal pesti lányokra vadásznak, és arról fantáziálnak, hogy ölnék meg őket

rendőrség, rendőrautó, illusztráci
Illusztráció
Fotó: Csudai Sándor - Origo
Vágólapra másolva!
Egészen félelmetes az, amit egy perverz férfi, és a követői művelnek. Előbbi fiatal lányokat fotóz le az utcán Budapesten, aztán követőivel arról fantáziál, hogy hogyan bántalmazná a lányokat szexuálisan, és hogyan kínozná meg őket. Minderről persze a lányok mit sem tudnak.
Vágólapra másolva!

Gyanútlan magyar nőket fotóz le egy perverz férfi Budapesten, aztán tölti fel a felvételeket az internetre, a honlapjára, vette mindezt észre egy Reddit posztban a PestiSrácok.

Teszi mindezt a férfi a lefotózott nők tudta nélkül. 

Több fotót meg is szerkesztett úgy, mintha a képen szereplő nőnek elvágták volna a torkát.

 A felvételek alá pedig rengeteg komment érkezik. A készítő és a követői pedig arról beszélnek, hogy szexuálisan, illetve fizikailag hogyan bántalmaznák a nőket.

Közben egy TikTok-er kiderítette, hogy a fotókon szereplő lányok egy része még 18 éves sincs. És a felvételek egy része nyilvános mosdókban készült.

Az oldalt felfedező, és a nyilvánosság elé táró Reddit felhasználó úgy bukkant rá erre a borzalomra, hogy állítása szerint az egyetemen a pornó elmére gyakorolt hatásáról ír, emiatt pedig átrágta magát több gyűjtőoldalon – írja a PestiSrácok.

A megtaláló állítása szerint a képeket beteg módon megszerkesztő felhasználóval megpróbálta felvenni a kapcsolatot, de az nem reagált a megkeresésre, ezt követően pedig bejelentést is tett a rendőrségen.

A rendőrséget az Origo is megkereste. Válaszukban azt írják:

"A megkeresésben hivatkozott weboldallal és témakörrel kapcsolatban a rendőrség részére az első bejelentés 2024. augusztus 20-án érkezett. Azóta egymástól függetlenül sértettek és észlelő bejelentők összesen 9 alkalommal jelezték a nyomozó hatóságok felé, hogy az újságírói kérdésben megjelölt cselekmény, vagy hasonló cselekmény áldozatai, illetve van tudomásuk magyar áldozatokról. A rendőrség a tényállások büntetőjogi minősítésétől függően bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt vett fel feljelentést, határozott feljelentés kiegészítéséről vagy rendelt el nyomozást. A nyomozó hatóság a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény rendelkezései alapján állapíthatja meg a feljelentésben vagy bejelentésben foglalt tényállás vizsgálatával és minősítésével, hogy az adott cselekmény bűncselekménynek minősül-e".

Egy perverz férfi nyilvános wc-ben videózta a nőket egy diszkóban. A vádirat szerint mindezt tavaly, két hónapon át csinálta egy budapesti diszkóban, illetve egy balatoni fesztiválon. Elrejtőzött, úgy készítette a felvételeket. Ahogy meghallotta, hogy egy nő bemegy, a mobiltelefonját a fülkék fala felett átemelte, és elkezdett videózni.

A férfi ezzel a módszerrel Budapesten, illetve a Balaton 8-8 nőről készített felvételeket.

Egészen addig, amíg az egyik nő észrevette, és előbb a férjének, aztán a biztonsági őröknek is szólt.

Egy másik 50 éves férfi pedig az American Airlines gépein dolgozott miközben több fiatal lányt lefilmezett a repülők wc-jén. Egy telefont rejtett el a mosdóban, azzal készítette el a videókat, egészen addig, amíg le nem bukott.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!