A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNSalim Omar Gergely
15:58TekvondoOmar Salim-Vito Dell'Aquila
HUNLosonczi Dávid
18:45BirkózásSemen Novikov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Kutya harapott nyakon egy 12 éves kislányt

Vágólapra másolva!
Egy 12 éves kislány az utcán akart megsimogatni egy kutyát, amit pórázon vezetett a gazdája. Az állat azonban ekkor rátámadt és megharapta a nyakán.
Vágólapra másolva!

A romániai Konstanca megyében sétált az utcán egy 12 éves kislány, amikor meg akart simogatni egy kutyát, amit a gazdája pórázon sétáltatott. 

Amikor azonban közeledett az állathoz, a kutya hirtelen rátámadt és megharapta a nyakán. 

kutyatámadásillusztráció
Képünk illusztráció!
Fotó: ROBERT ENRIQUEZ/Shutterstock

A támadás után egyből mentőt hívtak a helyszínre, majd kórházba vitték. A rendőrök nyomozást indítottak az ügyben, hogy kiderüljön, hogyan történt a támadás - írja a Maszol

Ahogy korábban megírtuk, brutális kutyatámadás során halt meg egy 34 éves nő Angliában egy tengerparti üdülővárosban, Southendben. Az essexi rendőrség tájékoztatása szerint a mentőszolgálat nem sokkal éjfél előtt hívta ki a rendőröket egy southendi címre. Egy nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol szerda hajnalban meghalt. A nőt a kutyája marcangolhatta halálra. A rendőrség szerint a gyilkos kutya nem egy tiltott fajhoz tartozó véreb volt.

Júliusban halálos kutyatámadás történt Újvidéken, Heréskert városrészben. A pitbull a saját gazdáját ölte meg, az állatot később elaltatták. A helyi mentőszolgálat szóvivője azt nyilatkozta, hogy a helyszínen már csak azt tudták megállapítani, hogy a férfi meghalt.

A 19 éves Gilana Milner egy angliai állatmentő központban dolgozott, amikor júliusban egy 50 kg-os XL Bully fajtájú kutya rávetette magát és a földre rántotta. Hugo akkor támadta meg a lányt, amikor vizes tálat cserélt nála. A hatalmas kutya a földre rántotta a nőt, szétmarcangolta a mellkasát és a lábát és a személyzetnek kellett lerángatni róla a kutyát. Gilanának több műtétre volt szüksége a sebei miatt, de ennek ellenére sem hibáztatja a kutyát.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, döntöttek az óriási harci kutyák sorsáról a britek. Betiltott fajtájú kutyák marcangoltak halálra egy nagymamát Angliában. Újra támadt Angliában a betiltott kutyafajta, egy kisfiú súlyosan megsérült. Rendőröket riasztottak egy XL Bully megfékezéséhez Skóciában. Újabb halálos kutyatámadás történt a betiltott, XL Bully fajtájú kutya miatt az Egyesült Királyságban. Az áldozatot saját lakásában támadták meg a kutyák.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!