A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNKésely Ajna
11:52ÚszásSzabad 800m
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl

Magyar Péter képtelen elviselni a legkisebb kritikát is, a komolyabbtól dührohamot kap

magyarpéter, radnaimárk
Radnai és Magyar együtt buliztak.
Fotó: Képernyőfotó
Vágólapra másolva!
Több alkalommal is tanúbizonyságát adta Magyar Péter, hogy csak fenyegetőleg és támadólag fellépve tud reagálni a kritikákra. Legutóbbi példája ennek, hogy a közösségi médiában balhézott össze Pulai Andrással, a Publicus Intézet igazgatójával egy kutatás kapcsán. Nem ez az első botránya Magyarnak. Mutatjuk!
Vágólapra másolva!

Eddigi rövid politikai pályafutása alatt számtalanszor bizonyította Magyar Péter, hogy nem tűri az irányába megfogalmazott kritikákat, és képtelen a konstruktív vitára. Ennek a legutóbbi bizonyítéka volt, amikor egymásnak esett Magyar és Pulai András, a Publicus Intézet igazgatója egy közvélemény-kutatási eredményről beszámoló cikk miatt. 

Magyarnak nem tetszett, hogy az emberek nem kedvelik

A Magyar Nemzet azt írja, hogy a Publicus Intézetnek a portál birtokába került legfrissebb kutatásában ugyanis a választók Magyar Péter közéleti mozgásáról alkotott véleményét vizsgálták, és az eredmény nem tetszett a baloldali politikusnak.

A Facebookon megosztott írás alatt kommentelt Magyar Péter, aki azzal próbálta meg hitelteleníteni a felmérést végző céget, hogy az februárban még 24 százalékra mérte Gyurcsány Ferenc bukott kormányfő pártját, ami végül nyolc százalékot ért el júniusban.

magyarpéter
Magyar kiskorú lányok fenekénél, guggolva táncolt
Fotó: Képernyőfotó

 

Erre Pulai is kommentben válaszolt, és azt írta, hogy február­ban még nulla százalékon volt a Magyar Péter pártja, illetve örömét fejezte ki, hogy ezzel a Magyartól kapott megjegyzéssel megúszta, mert az EP-képviselő akár meg is verhette volna.

Magyar Péter hazugsággal vádolta a Publicus igazgatóját, mert szerinte a cég a választáshoz közeledve már próbált korrigálni, akkor már csak hat százalékkal mérték felül Gyurcsány pártját és négy százalékkal alul Magyar pártját.

Kirohant az ATV stúdiójából

Korábban az Origo is megírta, hogy Magyar Péter akkor is bizonyította, hogy nem tűri a kritikákat, amikor az európai parlamenti és önkormányzati választások másnapján az ATV Egyenes beszéd című műsorának volt a vendége, azonban a szereplése rövidre sikeredett, mivel kirohant a stúdióból. Mindezt azért tette Magyar Péter, mert a műsorban szembesítették korábbi hazugságával, miszerint a csatorna nem szerepeltette. Magyar Péter ugyanis korábban arról panaszkodott, hogy március 28. és május 3. között egyszer sem hívták be az élő adásba. 

magyarpéter, atv, rónaiegon
Magyar kivonult az ATV-ből
Fotó: Képernyőfotó

Rónai Egon műsorvezető ennek cáfolatára adott át Magyar Péternek egy csokor bizonyítékot. A csatorna tájékoztatása szerint legalább tizennyolc alkalommal keresték, és a Magyar Péter által sérelmezett időszakban is három megkeresést kapott a politikus. Az ATV telefonon és sms-ben is próbálta elérni, hogy menjen be az Egyenes beszédbe vagy a csatorna Start című műsorába, de a sok megkeresésre nem reagált. 

A közlés szerint emellett Magyar Péter hét alkalommal szerepelt a csatorna élő adásában március 13. óta: az Egyenes beszédben a mostani adás előtt kétszer is volt, május 31-én és június 7-én este, másfél nappal a választás előtt.

Már többször támadta a sajtót

A Magyar Nemzet szerint nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor Magyar Péter támadólag lépett fel a sajtóval szemben. A választási eredményváró rendezvényén felszólította az általa kormánypártinak tekintett médiumokat, hogy adjanak neki megszólalási lehetőséget. 

A diszkóbotránya napvilágra kerülése után Magyar Péter már a teljes magyar sajtót támadta, ugyanis mindenhol megírták a bulizós balhéját. A baloldali politikus a változást abban látná, ha a hatalmi elit mellett a médiaelitet is leváltaná.

Azonban másokat sem kímél a baloldal legújabb üdvöskéje, mivel a választási kampány során Putnokon artikulálatlanul üvöltözött a templomból távozó gyülekezettel, Tatabányán pedig a hergelésére egy kávézóban randalíroztak a hívei, a berendezésben is kárt téve, de arra is volt példa, hogy állatokhoz hasonlította a fideszes szavazókat.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!