A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Senkit sem érdekeltek az RTL Klub hírei, bedőlt az online portáljuk

Vágólapra másolva!
Az alacsony olvasottság miatt jelenlegi formájában megszűnik az rtl.hu. A 2021-ben indult portál főszerkesztője és a szerkesztőség jelentős része távozik.
Vágólapra másolva!

A teljes érdektelenség miatt jelentős  átalakuláson megy át az rtl.hu. A főszerkesztő és a szerkesztőség jó része is távozik, a hírportál pedig "online magazinná" válik. Mindez azt jelenti, hogy mivel a portál hírei senkit sem érdekeltek, ezért azt gyakorlatilag megszüntetik, helyette marketingcélokra használják majd azt. Az rtl.hu 2021-ben indult, de az alacsony olvasottság miatt nem volt fenntartható. 

Színlelte a párkapcsolatát Szellő István

Mint arról az Origo korábban beszámolt, feltehetően csak a médiaszereplés miatt állította az RTL Klub-os Szellő István, hogy Gubík Ági a párja. "Sosem éltünk, mint egy pár, együtt" – vallotta be Gubík a Bóta Café című internetes műsorban, amikor a Szellővel való kapcsolatáról beszélt, lényegét tekintve elismerte, hogy sosem volt köztük igazi kapcsolat, az inkább csak a nyilvánosságnak szólhatott.  

Ez egy kapcsolat volt, ez igaz, de soha nem volt együttélés. Igaz, hogy nem nyilatkoztunk, nem is erősítettünk meg, de nem is cáfoltunk dolgokat. De ennek vége

- mondta a színésznő, vagyis kiderült, csak színlelték a párkapcsolatot, sokkal inkább érdekkapcsolat volt közöttük. A színlelt kapcsolat oka pedig valószínűleg az, hogy Szellő Istvánnak inkább csak szüksége volt pozitív magánéleti hírekre ahhoz, hogy a bulvársajtóban szerepelhessen, hiszen az RTL Klub híradósaként egyre kevésbé érdekli az embereket: a TV2 Tények rendszeresen megveri nézettségben az RTL Híradót, az emberek egyre kevésbé kíváncsiak a baloldali propagandára.
Karácsony előre egyezteti a propagandainterjúit az RTL-lel

Az Origo írt elsőként arról, hogy még idén májusban Karácsony Gergely főpolgármester előre egyeztetett interjút az RTL Klubbal. Az általunk készített felvételből nemcsak az derült ki, hogy Karácsony előre egyeztetett a tévével, hanem az, hogy még a kérdéseket is megbeszélték. Videónkon az is látható, hogy Karácsony Gergely közeli munkatársa, egy sajtótitkári feladatokat ellátó asszony készítette el az „interjút” a főpolgármesterrel, mivel az RTL Klubnak állítólag nem volt éppen erre az alkalomra "riportere". Miközben az interjút előre megbeszélték. 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!