A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNVadnai Jonatán
12:20VitorlázásFérfi egyes jolle
HUNMagyarország
14:30VívásHungary-Italy
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Brutális dugók várhatóak Budapesten, mutatjuk, hol lesz lezárás!

Vágólapra másolva!
Nem elég, hogy a Karácsony Gergely vezette Budapest így is állandóan küzd a dugókkal, augusztus 5-e hétfőről augusztus 6-a kedd virradóra lezárják még a Hungária körúti felüljáró M3 bevezető felé vezető oldalán a belső és a középső sávot is.
Vágólapra másolva!

Augusztus 6-tól új szakaszához érkezik a Hungária körúti felüljárón a szigetelés-, burkolat- és dilatációjavítási munka. Az M3 bevezető felé tartó irányban az eddig lezárt külső sávot átadják a forgalomnak, ugyanakkor a középső és a belső sávot lezárják. A forgalom számára a villamospályán lesz még biztosított a haladás, illetve a külső sávban haladhat a Rákóczi híd irányába - tájékoztatott a Budapest Közút Zrt.

Budapest, forgalom, dugó, 2024, május, 6, érettségi,
Manapság szinte állandósultak a dugók a fővárosban
Fotó:  Csudai Sándor - Origo 

A felüljárón lévő járda továbbra is le lesz zárva. A gyalogosok a felüljárón az 1-es villamossal juthatnak át. Kerékpárral a Vágány utca – Dózsa György út – Állatkerti körút útvonalon lehet eljutni a Róbert Károly körút felől a Városligetbe.

A középső sávban felmarják az aszfaltburkolatot és a pályalemez szigetelését visszabontják. A vasbeton pályalemez javítási munkáit követően új szigetelés, majd aszfaltburkolat épül és a dilatációs szerkezetek is kicserélésre kerülnek. A belső sávban a dilatációs szerkezeteket cserélik.

Eddig csak a külső sáv volt lezárva, de már ez is nagyon megnövelte a menetidőt és a dugók gyakoriságát, így az új lezárás miatt még nagyobb káoszra kell számítanunk. Ennek az útszakasznak a forgalma azért is jelentős és kiemelkedő, mert sokan a reptérre is ezt az útszakaszt érintve jutnak el. 

A korlátozásra előjelző táblák fogják felhívni a figyelmet.  A munkaterület mellett 30 km/h-s sebességkorlátozásra kell készülni. A sávlezárások miatt torlódásokra kell számítani, mellyel kapcsolatban kérjük a közlekedők megértését, türelmét. Az okozott kényelmetlenségek minimalizálása érdekében a felújítást a nyári tanszünetben végezzük, amikor a közúti forgalom a szokásosnál kisebb - indokolják.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!