Tíz éves kislány mentette meg a nagyapja életét

Vágólapra másolva!
A nagypapa akkor kezdett el furcsán viselkednie, amikor a kislányra és annak öccsére vigyázott, de Ramira bátran viselkedett.
Vágólapra másolva!

Egy 10 éves kislány bátorságát méltatták az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán. A posztjukban beszámoltak arról, ahogy a Ramira és öccsére a nagyapjuk vigyázott, amikor a gyerekek hirtelen arra lettek figyelmesek, hogy az idős férfivel valami nincsen rendben - írja a Bors.

Az idős férfi zavartan viselkedett, összefüggéstelenül beszélt és arca aszimmetrikussá vált. A bátor kislány azonnal felhívta anyukáját, aki munkahelyéről beszélt néhány szót a nagypapával, aki ekkor már ismét teljesen normálisan viselkedett, így végül letették a telefont. Néhány perc múlva azonban a beteg erős fejfájásra panaszkodott és korábbi tünetei is újra jelentkeztek

- írtát a bejegyzésben, majd hozzátették, Rami ezután ismét felhívta az édesanyját, aki rögtön elindult hazafelé, és értesítette a mentőket is.

Mint kiderült, Rami jogosan féltette papáját, helyszínre érkező bajtársaink gyors helyszíni ellátást követően végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit, ahol átmeneti agyi keringészavarral kezdték meg kezelését

- zárták a beszámolót a mentősök.

Arról is írtunk, hogy a világbajnok focista felesége megmentette a gyerekük életét - videó


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!