Kórházba került egy diák Nagybaracskán, miután társai megverték

Vágólapra másolva!
Egy nagybaracskai iskolában olyan súlyosan bántalmazott egy diákot két iskolatársa, hogy az kórházba került. Az intézményben állítólag súlyos gondok vannak, emiatt sok szülő úgy döntött, inkább átíratja egy másik iskolába a gyermekét.
Vágólapra másolva!

A Baon.hu információi szerint a kórház jelentette a rendőrségnek az esetet, akit később a portál is felkeresett.

Bajai Rendőrkapitányság munkatársai büntetőeljárás keretében vizsgálják a történteket. A nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt nem áll módunkban adni

- Közölte a lappal a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Szent István Katolikus Óvoda és Általános Iskola épülete
 Szent István Katolikus Óvoda és Általános Iskola. 
Fotó: baon.hu /Márton Anna

Az üggyel kapcsolatban a Baon megkereste az iskolát is, akik tagadták azt, hogy ehhez hasonló esetek rendszeresen előfordulnának az intézményben.

Molnár Mariann, a Szent István Katolikus Óvoda és Általános Iskola igazgatója a hírportálnak a következőket nyilatkozta:

 Gyermekek egymás közötti bántalmazása volt. Rendőrségi feljelentés történt. Belső eljárás indult az intézményben. Mindkettő folyamatban van. Ez az eset nem tükrözi a mindennapi életünket 

– válaszolta az intézmény vezetője.

 

Az utóbbi időszakban több támadás is történt az itthoni iskolákban. Mint ahogy egy korábbi cikkünkben írtuk,  volt olyan diák, aki brutálisan megkéselte az osztálytársát, és olyan is, aki azt tervezte, hogy mindenkit meg fog gyilkolni. 
 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!