Brutális részletességgel beszélt egy szemtanú arról, hogyan vágták el egy nő nyakát az utcán Kecskeméten - videó

Vágólapra másolva!
Nyakon szúrta volt élettársát egy férfi Kecskeméten az utcán, miután a nő szakított vele. A 60 év körüli asszony egy pékségbe rohant be, ahol órákig küzdöttek az életéért. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy elvérezzen. A férfi a támadás után a közeli erdőben felakasztotta magát - tudta meg a TV2 Tények.
Vágólapra másolva!

Péntek reggel a kecskeméti Széchenyivárosban történt a brutális támadás

amelyben egy 60 éves nőt nyakon szúrt az élettársa. 

Az áldozat kis híján elvérzett. Egy közelben lakó végignézte a sokkoló jelenetet. Nyilatkozott ugyan a TV2 Tényeknek, de azt kérte, hogy az arcát ne mutassák. 

Kijöttem az erkélyre és láttam a férfit, ahogy elővette a kést és megtámadta a hölgyet, elvágta a nyakát"

 - mondta, majd arról beszélt, hogy a pékségben, amelyben segítséget kért az áldozat, egy ruhát szorítottak a nyakára, így próbálták elállítani a vérzését. A mentők az életveszélyes állapotban lévő nőt kritikus, de stabil állapotban vitték be a kórházba, ahol több órás műtét várt rá. Végül túlélte a támadást. 

A férfi hónapok óta nem dolgozott, amit a nő megelégelt, emiatt szakított vele és dobta ki a párját, akinek nem volt hová mennie. Azon a reggelen is az utcán ébredt, amikor megtámadta a volt élettársát, a késelés után pedig öngyilkos lett.

Elment egy erdős részbe, elvágta a nyakát. Nem sikerült úgy elvágnia a nyakát, hogy ne élje túl, és fölakasztotta magát, meghalt" 

- tette hozzá a szemtanú. 

A rendőrök emberölési kísérlet gyanúja miatt indítottak az ügyben nyomozást. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!