A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Hollandia
HUNHungary
09:00CselgáncsItaly-Hungary
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Feldolgozta legnagyobb slágerét az Oasis

Vágólapra másolva!
Saját, leghíresebb számát dolgozta fel a világ talán legjelentősebb britpop-csapata, az Oasis. A hihetetlen sikereket elért Wonderwall új változatát az NME szerint Ryan Adams ihlette.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIA New Musical Express információi szerint nemrég hagyta el a stúdiót a brit Oasis együttes. Ezúttal azonban nem új anyagot rögzítettek, hanem legnagyobb slágerük, a Wonderwall egy új verzióját, melyet a felvételen Liam helyett most bátyja énekel el. Az 1995-ben megjelent szerelmes dalt Noel eredetileg akkori barátnőjének, Meg Mathewsnak írta, s miután szakítottak, az Oasis nem is nagyon játszotta azt a koncerteken. A szerző az újrakiadás örömére huszárvágással oldotta meg ezt a kis problémát: kijelentette, hogy csak a sajtó gondolta és hangoztatta fennen, hogy a dal a volt barátnőhöz szól, valójában semmi köze Meghez. Egyszerűen csak egy képzeletbeli társról szól, aki jön és megmenti hősét saját magától.

A Wonderwall feldolgozásának ötletét egy Ryan Adams-fellépés adta, ahol is a sláger egy átértelmezett változata hangzott el. Noel elmondása szerint akkor felfigyelt a dalra, hiszen eddig nem is tetszett neki igazán. Most tehát teljesen átdolgozták a számot, és rögvest fel is vették, az azonban még nem dőlt el, hol és milyen formában jelenik meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!