A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNMárton Viviana
09:33TekvondoRuth Gbagbi-Viviana Marton
HUNMagyarország
10:40Kajak-kenuKenu 500m-páros elődöntő 2
HUNMagyarország
10:50Kajak-kenuKajak 500m-páros elődöntő 1
HUNMagyarország
11:00Kajak-kenuKajak 500m-páros elődöntő 2
HUNMagyarország | Magyarország
11:10Kajak-kenuKajak 500m-páros elődöntő 1
HUNLigeti Dániel
11:40BirkózásDaniel Ligeti-Ashton Mutuwa
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4
NyílNyíl

Jennifer Lopez rosszemlékű lakosztálya

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez egész csinos kis listát állított össze tele különleges kívánságaival, mielőtt London egyik előkelő szállodájába érkezett. Egykori barátjával, P. Diddyvel azonban nem számolt a szeszélyes színész-énekesnő.
Vágólapra másolva!
Forrás: HavariaPress
A lobbanékony Jennifer Lopez

A színésznőből énekesnővé avanzsált Lopez 60 bőrönddel érkezett az Álmomban már láttalak című filmjének londoni bemutatójára. A brit főváros egyik előkelő szállodájának teljes felső szintjét kibérelte, amely potom 13 500 fontba (4,5 millió forintba) került naponta. Meghagyta, hogy a szálloda személyzetének tilos megszólítania őt, senki sem beszélhet vele, az általa megrendelt ételeket-italokat fehér liliomokkal és fátyollal gazdagon díszített lakosztályának ajtaja előtt hagyniuk. Utasításba adta továbbá, hogy a szálloda dolgozói csak Cristal márkájú pezsgőt szolgálhatnak fel az ő és munkatársai számára, továbbá arról is gondoskodniuk kell, hogy Lopez kisasszony soha ne fogyjon ki a csokitortából és a szusiból.

Forrás: Hölgyfórum
P. Diddy, a király

Annak ellenére, hogy JLo igen előrelátóan bebiztosította magát, már az első napon sikerült kedvét szegniük. Tudomására jutott ugyanis, hogy korábban ugyanabban a lakosztályban szállt meg egykori kedvese, P Diddy, amelyet most ő foglalt le magának. A szemtanúk elmondása szerint az énekesnő iszonyú haragra gerjedt, követelte, hogy költöztessék máshová, mert nem hajlandó abban az ágyban aludni, amelyben Diddy is. A szálloda egyik munkatársa így emlékezik vissza a történtekre: "Annyira nevetséges volt az egész. Lopez amellett kardoskodott, hogy költöztessük másik szobába, mert nem hajlandó ott tölteni az éjszakát és mert nincs megelégedve a kilátással. Szánalmas benyomást keltett, mégsem mert ellenszegülni senki sem. Csak bólogattunk némán, és azt tettük, amit mondott, pedig egy örökkévalóságnak tűnt, amíg mind a 60 bőröndjét a szálloda egyik végéből a másikba cipeltük".

Jennifer Lopez hivatalos honlapjahttp://www.jenniferlopez.com/Ki a legtehetségesebb énekesnő?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=32962

A bronxi énekesnő - aki slágereiben nem győzi hangsúlyozni, a hirtelen jött népszerűség mit sem változtatott jellemén, és persze szokásain - egyik munkatársa így kommentálta a minden valószínűséggel nem egyedülálló esetet: " Jennifer végső soron még a saját munkatársaival sem beszél, pusztán annyit közöl velünk, milyen elvárásoknak kell eleget tennünk. Ebből a szempontból tulajdonképpen még jó főnöknek is mondható, mert szinte soha nincs a közelünkben. Ha viszont valami nem úgy sikerül, ahogy elképzelte, akkor hatalmas jelenetet rendez."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!