A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy

Lezuhant egy helikopter Írországban, két ember meghalt

Vágólapra másolva!
Két ember meghalt, miután eddig ismeretlen okokból lezuhant a helikopterük kedden az írországi Killucan település közelében.
Vágólapra másolva!

Lezuhant egy helikopter tegnap délután az ír Killucan település térségében, a fedélzeten tartózkodó két negyven év körüli férfi meghalt. A Sky News azt írta, az egyik áldozat ír, a másik kelet-európai volt. Mindkettőjüket a helyszínen halottnak nyilvánították, holttestüket a Mullingar regionális kórházba szállították, ahol a boncolást fogják elvégezni.

A rendőrség közölte, hogy a kelet-európai férfi hozzátartozóival való kapcsolatfelvételhez szükségük lehet az Interpol segítségére.

A baleset pontos körülményei nem ismertek, 

egy szemtanú elmondása szerint a helikopter hirtelen zuhanórepülésbe kezdett,

 majd egy farmon egy gazdasági épületre zuhant. 

Az ír légi balesetvizsgáló egység (Irish Air Accident Investigation Unit) ellenőrökből álló csapatot küldött az egymotoros helikopter lezuhanásának helyszínére.

Ugyancsak helikopterbaleset történt a napokban, július 25-én egy orosz MI-28-as gép rutinrepülés közben zuhant le a kalugai régióban, egy utas sem élte túl a balesetet. Májusban az iráni elnököt szállító helikopter zuhant le, ő és a külügyminisztere is meghalt a balesetben. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!