A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Lelőtte egymást két férfi, miután összevesztek az út szélén

Vágólapra másolva!
A San Bernardinó-i megyei seriff közleménye szerint a két sofőr összekülönbözött az úton, majd lövöldözés kezdődött, melyben mindketten meghaltak.
Vágólapra másolva!

A dél-kaliforniai rendőrség közleménye szerint két férfi meghalt, miután agyonlőtték egymást egy valószínűleg közlekedési vitából kiindult lövöldözésben, olvasható az ABCNews-on megjelent hírben.

Az egyik férfi kettő- és ötéves gyereke is az autóban volt lövöldözéskor.

A San Bernardino megyei seriff osztálya szerint egy 38 éves éves motoros beleütközött egy 37 éves férfi autójába. A kocsiban két gyerek utazott, amikor az autós elhajtott – közölte a seriff osztálya. A motoros ezután követte az autóst egy parkolóba. Miután az autós megállt, a két férfi kiabálni kezdett egymással, majd egymásra is lőttek. Mindkét férfit találat érte, amibe belehaltak.

Májusban az ismert rapper, Drake torontói villája előtt történt lövöldözés, melynek egy súlyos sérültje volt. Magyarországon pedig idén áprilisban gázriasztó pisztollyal az anyósülésről lőtt rá a mellette haladó kocsiban ülő kisgyerekes családra egy bedrogozott 20 éves férfi a 4-es úton.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!