A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Lezuhant repülőgépével és szörnyethalt egy fiatal pilóta a Niagara-vízesésnél

Vágólapra másolva!
Egy 26 éves pilóta lezuhant egy ejtőernyős repülés közben a hétvégén, miután utasai kiugrottak a gépből. A baleset a Niagara-vízesés közelében történt.
Vágólapra másolva!

A 26 éves Melanie Georger volt az egyetlen személy a fedélzeten, amikor az egymotoros Cessna szombaton lezuhant - közölte a helyi seriffhivatal közleményében. A New York állambeli Towandában élő Georger kereskedelmi pilótának készült - írta a nő édesapja Facebookon. 

Szeretett lányom, legjobb barátom és életem két fénypontjának egyike ma hirtelen meghalt. Melanie pilóta volt, és azon dolgozott, hogy megvalósítsa álmát, hogy nagy légitársaságoknál repülhessen. Azt csinálta, amit szeretett, egy helyi ejtőernyős vállalkozásnál dolgozott.

A Skydive the Falls nevű vállalkozás minden ejtőernyős ugrás előtt átrepül a Niagara-vízesés fölött, így történt a baleset előtt is. A nő röviddel azután zuhant le a repülőgéppel, hogy az utolsó ejtőernyős is kiugrott a fedélzetről. A Szövetségi Légügyi Hivatal közleményében azt írta, hogy a repülőgép egy egyhajtóműves Cessna 208B volt, és egy youngstowni út mellett zuhant le, kevesebb mint 24 kilométerre a Niagara-vízeséstől. A baleset okainak kivizsgálása folyamatban van - írja a Guardian

Korábban arról is beszámoltunk, hogy tűzoltás közben, lezuhant és meghalt egy pilóta az Egyesült Államokban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!