A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Büdös volt a lába, ezért arcon lőtte apját egy férfi

rendőrségi szalag, tetthely, rendőrszalag
Képünk illusztráció!
Fotó: Fotó: police.hu
Vágólapra másolva!
Egy iowai férfi ellen eljárás indult, mert a napokban meglőtte az apját - írta meg a Bors a CrimeOnline információi alapján.
Vágólapra másolva!

A 48 éves David Carpenter maga hívta a rendőröket a támadás után. Közölte velük, hogy arcon lőtte az édesapját burlingtoni otthonában - tudta meg a CrimeOnline.

Kiderült, kapott-e hívást a rendőröktől az eltűnt Adrián édesanyja. Vajon van még remény? /
Fotó: Pexels.com

Az idős férfi nem került életveszélyes állapotba a Bors szerint, túlélte fia támadását. Olyan jól van, hogy még a nyomozókkal is tudott beszélni.

Azt mondta, amiatt veszekedett a fiával, mert annak büdös volt a lába. Ekkor David elővett egy fegyvert a hálószobában és rálőtt az apjára.

A támadó megerősítette áldozata szavait a veszekedésről és annak okáról is, majd hozzátette, hogy más családi problémák is szóba kerültek. David azt állította, hogy az idős férfi a veszekedés során azzal fenyegette meg, hogy bántani fogja. Azt elismerte, hogy elővette a fegyvert, de azt már nem, hogy szándékosan támadta volna meg az apját, azt mondta, véletlenül lőtte meg. A lövöldözés idején a támadó két gyereke is mellettük volt.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!