Ezer dollárért és hat sörért akarta eladni gyerekét egy amerikai házaspár

házaspár,baba
A kicsi orvosi ellátásra szorult, elhanyagolták.
Fotó: X
Vágólapra másolva!
Egy arkansasi házaspár állítólag megpróbált eladni egy babát ezer dollárért, és hat sörért, mert, ahogy fogalmaztak, három kutya mellett nem tudtak még a babáról is gondoskodni.
Vágólapra másolva!

Letartóztatták a 21 éves Darien Urbant és a 20 éves Shalene Ehlers-t, miután állítólag megpróbálták eladni a két hónapos babájukat egy kempingben 1000 dollárért (körülbelül 350 ezer forint) és hat sörért - írja a Fox News.

A házaspárt többek között kiskorú veszélyeztetésével vádolják.

A Benton megyei rendőrség közölte, hogy szeptember 21-én felhívta őket egy kemping, a Hide Away Campground vezetője, és arról számolt be, hogy a pár megpróbálta lemondani a babáról hat sörért és 1000 dollárért cserébe. A fiatalok ezt írásban is rögzítették, a dokumentumban az állt, hogy a vevő soha többet nem lép velük kapcsolatba, a gyereket visszaadni nem lehet.

Alulírott, Darien Urban és Shalene Ehlers 1000 dollárért 2024. 09. 21-én lemondunk a kisfiunkról, Cody Nathaniel Martinról

 - áll a szerződésben. "Az aláírás után a két fél véleménye nem változik, soha többé nem lépnek egymással kapcsolatba" - írták. Több tanú is megerősítette az örökbefogadási kísérletet. 

A gyerek orvosi ellátásra szorult, elhanyagolták.

A minap arról írtunk, hogy ütötte-verte, halálra éheztette gyerekét egy New Hampshire-i nő, aki csütörtökön bűnösnek vallotta magát a bíróságon. Az 5 éves kisfiú holttestét egy parkban találták meg. Arról is beszámoltunk, hogy Madeleine McCann gyilkosának volt cellatársa szerint Christian Brückner hencegett a portugáliai emberrablással - hangzott el a német bíróságon. Christian Brücknert a német nyomozók azzal gyanúsítják, hogy 2007-ben elrabolta az akkor hároméves Madeleine McCannt a szülei portugáliai nyaralójából és megölte őt. Ahogy az Origo is több ízben beszámolt róla, az akkor hároméves Madeleine McCann 2007 májusában tűnt el Praia da Luz nyaralóhelyen. A kislány saját ágyából tűnt el, miközben szülei egy közeli étteremben vacsoráztak a barátaikkal.

A brit rendőrség két éve nyomoz egy nő halálának ügyében, aki kizuhant egy ibizai szálloda erkélyéről. Két évvel a tragédia után gyilkosság gyanújával letartóztattak egy londoni férfit. Az áldozat (Robyn Eve Maines) családja szemtanúk jelentkezését várja két évvel azután, hogy lányukat 2022. szeptember 25-én reggel holtan találták.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!