Mellkason lőtték a hősies védelmezőt

Vágólapra másolva!
Lelőttek egy autista férfit tavaly márciusban Minneapolisban, aki megpróbált közbelépni, miután látta, hogy egy nőt bántalmaznak az utcán.
Vágólapra másolva!

Tavaly március 9-én Minneapolisban a délelőtti órákban történt az incidens. A 27 éves Devon Michael Adams kocsijából meghallotta egy nő sikoltozását. A nőt egy férfi bántalmazta. Adams kiszállt kocsijából és odament a 34 éves Johnson Kenny Sirleafhez, hogy közbelépjen, de Sirleaf a férfit mellkason lőtte – számolt be a 5 Eyewitness News.

A szemtanúk elmondták a rendőrségnek, hogy lövést hallottak, majd egy férfi a földre esett, és egy terepjáró gyorsan elhajtott a helyszínről. 

A férfi, mikor lelőtte Adamsot, elfogatóparancs volt ellene érvényben, mert nem jelent meg a bíróságon bár vádat emeltek ellene több korábbi bűncselekményei miatt – írja a Daily Mail.

Sirleaf nyomára a hatóságok a biztonsági felvételek alapján találtak rá, majd a férfit letartóztatták. Sirleafot végül június 13-án életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül – írja a Twin Cities.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!