Vágólapra másolva!
Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háborúról.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül3 bejegyzés

Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háború 938. napjáról.

 

05:21
szeptember 18, 2024
Vágólapra másolva!

Több mint tízezren jöttek tegnap Ukrajnából

Magyarország területére tegnap az ukrán-magyar határszakaszon 5865 fő, a román-magyar határszakaszon belépők közül 4733 fő nyilatkozott úgy, hogy Ukrajnából érkezett - közölte a legfrissebb adatokat az Országos Rendőr-főkapitányság. 

A beléptetettek közül a rendőrség 45 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, ami 30 napig érvényes. Ezen időtartamon belül kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzése érdekében. (ORFK)

05:19
szeptember 18, 2024
Vágólapra másolva!

Az USA szerint működhet Zelenszkij győzelmi stratégiája

Az Egyesült Államok tisztviselői látták Volodimir Zelenszkij elnök győzelmi tervét, és úgy vélik, hogy ez egy olyan stratégia, „amely működhet” - mondta Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete egy szeptember 17-i sajtótájékoztatón.

Zelenszkij szeptember 16-án azt mondta, hogy az Ukrajnára vonatkozó győzelmi terve több mint 90%-ban elkészült, és hogy a tervet a jövő héten fogja bemutatni a szövetségeseknek. A stratégia részleteit nem hozták nyilvánosságra. Thomas-Greenfield megerősítette, hogy az USA már ismeri a tervet, hozzátette: az Egyesült Államok reméli, hogy jövő héten, az ENSZ 79. közgyűlésén New Yorkban népszerűsíteni tudja Zelenszij  tervét a világ vezetői körében.

05:17
szeptember 18, 2024
Vágólapra másolva!

Ez történt kedden

Előző napi közvetítésünket ITT OLVASHATJA!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!