Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Nyugtalanok is leszünk, bár ez nem zavaró, és izgalmakra vágyunk. Egyesek bármit megadnának egy könnyű, kellemes kalandért, és érzelmileg sokkal könnyebb őket megközelíteni. Barátainkat, hozzátartozóinkat egyenesen felpiszkálhatjuk, egy jó kis botrány reményében, amelyet még élvezni is fogunk. Új barátokra tehetünk szert, vagy valamelyik régi ismerősünk újra feltűnik a színen, esetleg egy gyors, tovatűnő flörtben teljesedik ki életünkben ez a tranzit. Izgalmas hírekhez vagy lehetőségekhez juthatunk egy barátunk révén, amely nagyon előnyös lehet számunkra.

Jó lenne tisztában lenni azzal, milyen éjszakára számíthatsz, de nem ismered még kívülről-belülről legújabb szerelmed érzékeny pontjait?
Rendelj szexhoroszkópot SMS-ben!
Szeretnéd minden reggel tudni, aznapra mit üzennek a csillagok? Rendeld meg napi horoszkópod SMS-ben!
szembenállás

A Hold belép a Rák csillagjegybe. Az erő, amely a Rák-napok alatt hat, nyugtalanná tesz minket, ilyenkor sokan idegesebbek, ingerlékenyebbek mint máskor. Erőteljesebb túlsúlyban van a mellkasra ható befolyás, mint a többi állatövi jegyben. A Rák jegye ugyanígy uralja a májat, tehát minél több bio-élelmiszert fogyasszunk. S tartózkodjunk a nehéz, fűszeres ételektől. Tüdőnket, májunkat, gyomrunkat, epénket mindenképpen kíméljük. Drasztikus beavatkozást ezeken a testrészeken ne végezzünk.

Ha hajlamunk van asztmás betegségre, akkor ezeken a napokon jobban kell ügyelnünk magunkra. Érdemes ellenőrizni, hogy vajon jó helyen van-e a fekhelyünk, mivel ez a körülmény is kiválthatja a fenti tünetet. Javítsunk lakásunk levegőjén. Ezt ma már számos módon megtehetjük. Nagyon jó légszűrő berendezések vannak forgalomban, ráadásul aromaterápiás kezelést is végezhetünk velük. Természetesen a dohányzás a mai napon kétszer olyan káros lehet, mint máskor.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!