A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold belép a Vízöntőbe, ami egészségügyi vonatkozásaiban a lábszárakat, a bokákat valamint a mirigyrendszert érinti. Aki hajlamos a visszérre, jól teszi, ha ezekben a napokban kerüli a hosszas állást, ne tervezzünk erre az időszakra bevásárló körutakat.
Vágólapra másolva!

Érzelmi szempontból a Hold nincs a "legjobb helyen" a Vízöntőben, nem tudja kedvező hatásait kibontakoztatni. Kissé kihűlnek az érzelmek, helyükbe lép a függetlenség iránti vágy. A kötelékek kissé oldódnak ilyenkor. Jó, ha ezt tudatosítjuk magunkban, így nem fogunk neheztelni partnerünkre, ha kissé "hidegebbnek" érezzük, mint máskor.

A mai napon készíthetünk egy kis finom lekvárt, vagy dzsemet. Mivel már nincsen olyan idénygyümölcs, ami alkalmas lenne erre, ajánlom, hogy narancslekvárt készítsünk, amely nagyon finom lesz reggelire.

Ma a Hold szextilben áll a Nappal, így hangulatunk némiképp javulhat, az elmúlt napokhoz képest. A párkapcsolatok - az adott egyéni helyzethez képest - kellemesen alakulnak, s sokkal kevesebb vita és összeférhetetlenség várható, mint a feszültebb napokon. Akár még közös programokat is érdemes ma szervezni, hiszen holnap szombat lévén, úgysem kell korán kelni. Mindenkinek azt ajánlom, hogy párjával együtt élvezze az együttlét, s lazítás örömét.

Este a Hold együtt áll a Neptunusszal, de támadottan a Szaturnusz által. Ezért ebben az időpontban fokozottan fontos, hogy megpróbáljunk ráhangolódni mások hangulati világára. Ellenkező esetben úgy járhatunk, mint az "elefánt a porcelánboltban": törünk-zúzunk, anélkül, hogy ennek tudatában lennénk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!