A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A nők négy típusa

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Amennyire fontos az, hogy tisztában legyél a vércsoportoddal, vagy bőröd típusával, hogy hatékonyan kezeld az esetlegesen felmerülő szituációkat, éppannyira elengedhetetlen, hogy tudd, melyik szexuális típusba tartozol - ugyanezen okok miatt.
Hosszú évek megfigyelései és kutatásai után világossá vált számomra, hogy szexualitásuk alapján a nőket alapvetően be lehet sorolni mindössze négy szexuális típus valamelyikébe. Rád vajon melyik illik leginkább?

A Rossz Kislány

www.3wisheslingerie.comA Rossz Kislányok tökéletesen fesztelenek, kiegyensúlyozottak, és teljes mértékben képesek elfogadni szexuális személyiségük különböző aspektusait. Tudják, hogy mit szeretnek, hogy hogyan szeretik azt, és hogy kivel szeretik azt. Olyannyira képesek uralni önmagukat, olyannyira birtokolják önmagukat, és olyannyira tisztában vannak szexualitásuk határaival, hogy szabadságukban áll az, hogy teljesen vadak legyenek ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. A Rossz Kislányok számára a szexualitásuk a legnagyobb dicsőségük. Valójában a Rossz Kislányok olyan természetesen, szégyen nélkül viselik a szexualitásukat, mint leomló, fényes, egészséges hajkoronájukat. Ők, mint azt már korábban is említettem, állandóan a szexre gondolnak, és ez a legpozitívabb módokon mutatkozik meg.
A Rossz Kislányok olyannyira fesztelenek saját erotikus énjükkel, hogy szexualitásuk izgató mindenki számára, aki látja őket, gyönyörű azok számára, akik észreveszik őket, és a férfiak eszüket vesztik azért, hogy kapcsolatba kerülhessenek vele - a Rossz Kislányok úgy viselik a szexualitásukat, akár egy gyönyörű frizurát. Könnyen lehet, hogy keményen megdolgoztak azért, hogy ilyen viszonyt alakítsanak ki a szexualitásukkal, és nem vágja földhöz őket, ha ez kényelmetlenséget okoz valakinek, vagy ha valakinek problémája van ezzel. Ők nem rabszolgái és nem cselédei senkinek sem (hacsak nem éppen erről szól a játék!). Mindenek előtt és elsősorban önmagukhoz őszinték.
Őszintén szólva, nem hiszem, hogy túl sok Rossz Kislány olvasná ezt a könyvet. Minek is tennék? A Rossz Kislányok tudják, hogy rosszak, nekik már sikerült. Ők sokkal szívesebben olvasnák a Fedezd fel érzéki potenciádat, vagy a Hogyan szerelmeskedjünk egész éjjel? című könyveket! Ugyanakkor a Rossz Kislányok csak a nők kisebbségét jelentik. Ha száz nő van egy szobában, akkor nagy biztonsággal állíthatjuk, hogy legfeljebb ha tíz Rossz Kislány akad közöttük.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!