Vágólapra másolva!
Sorozatban harmadszor lett bajnok a Domino-BHSE vízilabdacsapata, miután a három győzelemig tartó finálé negyedik összecsapásán kiharcolta az elsőséghez szükséges újabb sikert a Vasas ellen.

Döntő, negyedik mérkőzés:
Vasas - Domino-BHSE 7-9 (2-3, 2-1, 2-3, 1-2)
Komjádi uszoda, 2000 néző
vezette: Juhász, Székely
gól: Varga T. 3, Tóth, Madaras, Binder, Varga Zs. 1-1, illetve Kiss, Vári, Sugár 2-2, Szívós, Molnár, Biros 1-1
emberelőny: 14/5, illetve 8/4
négyméteres: 2/2, illetve 1/0

Az első negyed úgy kezdődött és úgy is végződött, hogy a Vasas kihagyott egy-egy emberelőnyt, de ekkor még senki nem sejtette, hogy ez lesz a jellemző a trónkövetelő játékára a későbbiekben is. Közben a Honvéd viszonylag könnyen szerzett egygólos (3-2) előnyt.

A folytatásban nemcsak egyenlített a Vasas, hanem 4-3-nál a vezetést is átvette, de ettől kezdve megint a címvédő volt a főszereplő, függetlenül attól, hogy 4-4-es állásnál Vári még egy négyméterest is kihagyott.

A harmadik játékrészben a Vasas becserélte "csodakapusát", az addig pihenő Kószt, de már nem sokat tudott módosítani az eredmény alakulásán. A Domino irányított, 7-6-os vezetése után ellenfele ugyan újra fordíthatott volna, de a harmadik játékrész közepétől a befejezésig 6(!) emberelőnyt hagyott ki.

Ennek megfelelően fölényes lett a címvédő diadala, köszönhetően lényegesen hatékonyabb helyzetkihasználásának és Gergely Istvánnak, aki a kapuban bravúrok sorozatát produkálta.

A 9-7-es Domino-győzelem a címvédést jelentette a Kőér utcai gárdának, Kovács István legénysége 2001 és 2002 után megszakítás nélkül harmadszor hódította el - megérdemelten - a sikersportág hazai elsőségét.

A 2002-2003-as I. osztályú vízilabda-bajnokság élcsoportjának végső sorrendje:
1. Domino-BHSE (Gergely, Kovács Z., Frikk, Kovács O., Bereczki, Fodor, Bárány, Kiss, Szívós, Molnár, Vári, Biros, Sugár, Tóth I.)
2. Vasas
3. BVSC
4. FTC
5. Újpest
6. Szeged

Mindent egy helyen az Eb-ről