A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
November 15-én megkezdődik a jegyárusítás az I. Kézilabda Gálára, a helyszínen, azaz az Újszegedi Sportcsarnokban. A jegyeket 1500 forintos egységáron lehet megvásárolni.

2004. december 30-án, Szegeden rendezik meg a sportág gáláját, amelyre először, de remélhetőleg korántsem utoljára kerül sor. A program igazán ünnepinek ígérkezik, hiszen a kora délutáni, ingyenesen megtekinthető mérkőzéseken a média és a szponzorok válogatottja találkozik, majd szivacslabdában mérik össze tudásukat a legifjabbak, és összecsap a Pick Szeged és a Fotex KC Veszprém szurkolótábora is - ezúttal azonban a pályán, ahol kiderül, melyik csapat közönsége a szakértőbb.

Az 1500 forintos egységáron megvásárolható belépők a 16 órakor kezdődő programra érvényesek, ahol újra láthatjuk játszani az egykori magyar világklasszisokat Gódornétól Kovács Péterig, Gyurka Jánostól Rácz Mariannig a női-, illetve a férfi nosztalgiaválogatottban. A Gála legnagyobb érdeklődéssel várt találkozója a vegyescsapatok All Star-mérkőzése lesz. Nem mindennapi presztízsértékkel bír, hogy kik léphetnek pályára, hiszen a szurkolók szavazzák meg a résztvevők névsorát. Az esemény honlapján már eddig is 20 ezren adták le voksaikat.

A jegyeket november 15-étől lehet megvásárolni az Újszegedi Sportcsarnokban (Szeged, Temesvári körút 33.), de lesz lehetőség a belépők megváltására december 9-19. között is, a nőikézilabda-Eb mérkőzésein, Békéscsabán, Debrecenben, Győrött, Zalaegerszegen és Budapesten. Online jegyrendelésre is van lehetőség, a Szegedsport.hu oldalon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!