Vágólapra másolva!
Miközben a címvédő Honvéd már egy hete afféle sajátos pólós "munkanélküliként" várja az április 24-én kezdődő finálét, a férfivízilabda ob I rájátszásának másik elődöntőjében nem bírnak egymással a felek: a szerdai negyedik playoffos összecsapást tudniillik az Eger nyerte 8-7-re, ezzel egyenlővé tette (6:6) a 8 pontig tartó párharc állását.  

férfivízilabda bajnoki rájátszás, elődöntő, 4. mérkőzés:
Brendon-ZF-Eger - TEVA-VasasPlaket 8-7 (1-0, 2-1, 2-3, 3-3)

Két mérkőzésre érvényes eltiltása miatt az egriek vezetőedzője, Gerendás György ezúttal sem ülhetett le a kispadra. Csapata játékán ez nem érződött, a korábbiakkal ellentétben a hazaiak nagyon jó védekezés mellett immár támadásban is hatékonynak bizonyultak: a félidőig háromszor is betaláltak, míg a Vasas ezúttal rendkívül vérszegény játékkal egyetlen gólra volt csupán képes.

A harmadik játékrészben az angyalföldiek is mutattak végre valamit, 4-4-nél utolérték a hazaiakat, ám a záró hét percnek minimális előnnyel mégis a vendéglátók vághattak neki (5-4). És mivel a hajrában a felek "ragaszkodtak" a különbséghez, az Eger nyert, 6:6-ra alakítva a pontállást.

Következhet tehát a továbbjutást végleg eldöntő ötödik összecsapás, vasárnap a Komjádi uszodában (15:30 ó, m1).

Mindent egy helyen az Eb-ről