A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Kosarinfo.com információja szerint napokon belül szétszedhetik a Debreceni Vadkakasok férfikosárlabda-csapatát. A megszűnés szélén álló együttes - amely a hírek szerint nem tudja befejezni a bajnokságot - legkapósabb játékosai a magyar kosarasok.

Noha hivatalosan egyelőre senki nem erősít meg semmit, természetesen megy a találgatás, hol folytatják a Debreceni Vadkakasok kosarasai. A Kosarinfo.com egy neve elhallgatását kérő informátorra hivatkozva úgy tudja, a gazdasági összeomlás szélére sodródott klub kosarasai néhány napot még várnak, hiszen a debreceni önkormányzat esetleg még megmentheti a sárga-kékeket.

Több kosarasnak már komoly ajánlatai vannak. A 25 esztendős, válogatott irányító, Fodor Márton után érdeklődik a cseh Jan Pavlíkot sérülés miatt elvesztő Atomerőmű, az Univer, a Sopron, illetve a Nyíregyháza. Nem kevésbé népszerű Molnár András, akiért bejelentkezett az Albacomp, az Univer és a Szolnok is.

A triplaspecialista Tóth Gábor Nyíregyházán vagy Székesfehérváron, Likár Péter Szolnokon folytathatja, míg Milos Mirkovic Pakson köthet ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!