Vágólapra másolva!
Óriási sikert hozott december 30-án a 4. alkalommal megrendezett E.on Kézilabda Gála, amelyet a Syma-csarnokban közel teltháznyi közönség tekintett meg. Az esemény egészéről, visszhangjáról és az idei tervekről Ágai Kis Andrást, az esemény főszervezőjét kérdeztük.

"Azt gondolom, az eddigiek közül ez volt a legjobb gála" - mondta Ágai Kis András. "A nőikézilabda-világbajnokságot követően rengetegen kérdezték, hogy a vb-8. hely nem veti-e vissza a nézők kedvét. Nos, a helyszínen ünneplő több mint 5000 szurkoló csattanós választ adott a kétkedőknek. Ráadásul a gála a Sport Tv-ben az ünnepi műsorok között toronymagasan a legtöbb nézőt vonzotta."

- Kapott visszajelzéseket?
- Igen, sok pozitív írás jelent meg a gálával kapcsolatban. Sajnos egy internetes fórumot is elolvastam, úgy gondolom, hogy 12 lelkibeteg ember véleményével nem borzolom az idegeimet. Akik ellendrukkerek, azok csupán egy dolgot nem vesznek figyelembe. Azt, hogy akiknek ez a gála szól, azok jól érzik magukat.

- Még novemberben úgy nyilatkozott, bevonulhat a kézilabda-történelembe a Kelet-Nyugat gála.
- Nem így történt, de nem bánom. Illetve egy dolog miatt igen, úgy terveztük, ha komolyan veszik a csapatok, akkor ez komoly tradícióval rendelkező eseménnyé nőheti ki magát. Így azonban biztos, hogy jövőre nem lesz ilyen esemény.

- Mi volt a gála legpozitívabb eseménye?
- Pálinger Katinak eddig is rajongója voltam, ez most megsokszorozódott. Be tudta bizonyítani, milyen klassz ember, ha kellett, komolyan vette a védést, de benne volt a poénokban, a bohóckodásban. Maximálisan megérezte, mi a rendezvény lényege.

- 2008-ban az új veszprémi csarnokban kerül megrendezésre az ötödik gála. Lehet tudni valamit a tervekről?
- Az biztos, hogy a veszprémiek 90-es évekbeli, KEK-győztes csodacsapata pályára lép egy magyar vegyes válogatott ellen. Terveink között szerepel, hogy egy komoly mérkőzés erejéig Magyarországra csábítsunk egy külföldi csapatot, hogy ez női vagy férfi, klub vagy válogatott lesz, még maradjon titok.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!