Vágólapra másolva!
A Cleveland Cavaliers sorozatban kilencedik győzelmét aratta, míg a Los Angeles Lakers meglepetésre kikapott az NBA legutóbbi játéknapján.

A LeBron James (31 pont) vezette Cavaliers (18 győzelem/3 vereség) a Toronto Raptorst verte meg nagyon simán, s ezzel a liga történetének ötödik csapata lett, amely egy szezonon belül kilenc egymást követő mérkőzést nyert meg legalább 12 ponttal. A csapatnak ez volt sorozatban a 12. hazai sikere.

A legutóbb döntős Los Angeles-i együttes (17/3) Sacramentóba látogatott, s 12 ponttal kapott ki a gyengécske Kingstől.

Mindeközben a várakozásoknak megfelelően Antonio McDyess visszaigazolt korábbi csapatához, a Detroit Pistonshoz. A kiváló erőcsatárt Chauncey Billupsszal és Cheikh Sambbal együtt öt hete cserélte el Allen Iversonért a Pistons a Denver Nuggetsszel. McDyess ugyanakkor egy percet sem játszott új együttesében, mert fizetése túl magas volt a coloradóiak számára, így öt nappal az üzlet megkötése után a játékos kivásárolta magát.

Az már két hete biztossá vált, hogy a kosaras visszatér Detroitba, ám a szabályok szerint erre legkorábban a cseréje után 30 nappal kerülhetett sor, ezért vártak a felek eddig.

Eredmények:
Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors 114-94
Washington Wizards - Detroit Pistons 107-94
Minnesota Timberwolves - Utah Jazz 96-99
Chicago Bulls - New York Knicks 105-100
Dallas Mavericks - San Antonio Spurs 126-133 - hosszabbítás után
Houston Rockets - Atlanta Hawks 92-84
Phoenix Suns - Milwaukee Bucks 125-110
Portland TrailBlazers - Orlando Magic 108-109
Sacramento Kings - Los Angeles Lakers 113-101

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!