Vágólapra másolva!
Kásás Tamás visszatér a vízilabda-válogatottba, miután helyet kapott a januári, eindhoveni Európa-bajnokságra készülő keretben.

Kemény Dénes szövetségi kapitány csütörtökön hirdette ki az Eb-re készülő 18 fős keretet, amelyben a háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás neve is szerepel, aki júniusban, a sanghaji vébé előtt jelentette be, hogy visszavonul a válogatottságtól.

"Tamás nemrég megkeresett és jelezte, hogy szeretne kerettag lenni az Eb-re és az olimpiára, ha számítok rá, én pedig igent mondtam"- kezdte a Vlv.hu-nak Kemény Dénes, aki szerint rendezettséget hozhat a játékba Kásás Tamás visszatérése.

"Akiken a tehetségüknél, tudásuknál fogva nagy teher volt, többet fognak tudni pihenni. A csapat kiegyensúlyozottabb lesz és még inkább ugyanazon a szinten fog tudni teljesíteni a cseréktől függetlenül. Nyilván lesz olyan, hogy valakinek nagyon megy és többet játszik, de összességében úgy gondolom, hogy a kiegyensúlyozottabb teljesítmény lesz a legfontosabb változás."

Az EB-re készülő magyar válogatott-keret:
kapusok: Baksa László, Decker Attila, Szécsi Zoltán
mezőnyjátékosok: Biros Péter, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Katonás Gergely, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Török Béla, Turzai Gábor, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton

Mindent egy helyen az Eb-ről